جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیز نمیخام دیگه شیر باشم 😂😂😂 دوست دارم ی خانوم لطیف مهربون باشه ک .... کوچیک تر از گل بم نکن بست ...
نه واقعا دارم میگم اگه خدا بخواد تو بهترین مادر میشی چون از الان داری تمام سعیت رومیکنی تا بچهای قراره تو آینده به دنیا بیاری صدمه نبینه میدونی مادر من هم یه شیر زن بود ولی خدا زود ازم گرفتش بعد از شش پسر آرزوی دختر داشت وقتی خدا دوتا دختر بهش داد نموند بزرگ شدنش رو ببینه بچه هاش زیر دست نامادری بزرگ شدن الان ما ۸ خواهر برادر پر از عقده های کودکی هستیم زندگی هر کودممون یه کمبودی داره برای همین میگم خدا برای هر کارش یه حکمتی داره کاش اصلا به دنیا نمیومدیم تا مادرم کمی بیشتر زنده بمونه
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
منم کلی مریض شدم تا سرطان رفتم ولی آرزوی بچه دار شدنم یادم نرفته ♥️ خدا مادرت رحمت کنه روحش شاد 🤍💚
ممنون گلم
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم