2777
2789
عنوان

تاپیک بود که دختر بچه تون با دخترا هم تنها نذارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 66 پست
آفرین بر تو باشه شیر زن

عزیز نمیخام دیگه شیر باشم 😂😂😂 

دوست دارم ی خانوم لطیف مهربون باشه ک .... کوچیک تر از گل بم نکن 

بسته تو رو خدا ده ساله ازدواج کردم سه بار تا مرگ قطعی رفتم 😂

اخی عزیزم ایشالله تا بعد عید تاپیک بارداریتو ببینم دخترداییه منم بعد۱۰سال زندگی مشترک الان یع دختر۲س ...

توکل ب خدا 

ممنونم ان شالله خیر و برکت تو زندگیت سرازیر شده🌹 

دخترداییت هم حتما خیلی اذیت شده سختی کشیده چند سالی که دور از نی نی هاش بوده من بعد ان شالله تو سلامتی و عافیت و خوشی باشه 🍑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توکل ب خدا ممنونم ان شالله خیر و برکت تو زندگیت سرازیر شده🌹 دخترداییت هم حتما خیلی اذیت شده سختی کش ...

اره متاسفانه با کلی دوا ودرمون و۱دونه سقط الان ۲تا نی نی دسته گل داره به اسم ملورین خانم واقا بهراد

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

عزیز نمیخام دیگه شیر باشم 😂😂😂 دوست دارم ی خانوم لطیف مهربون باشه ک .... کوچیک تر از گل بم نکن بست ...

نه واقعا دارم میگم اگه خدا بخواد تو بهترین مادر میشی چون از الان داری تمام سعیت رومیکنی تا بچه‌ای قراره تو آینده به دنیا بیاری صدمه نبینه  میدونی مادر من هم یه شیر زن بود ولی خدا زود ازم گرفتش بعد از شش پسر آرزوی دختر داشت وقتی خدا دوتا دختر بهش داد نموند بزرگ شدنش رو ببینه بچه هاش زیر دست نامادری بزرگ شدن الان ما ۸ خواهر برادر پر از عقده های کودکی هستیم زندگی هر کودممون یه کمبودی داره برای همین میگم خدا برای هر کارش یه حکمتی داره کاش اصلا به دنیا نمیومدیم تا مادرم کمی بیشتر زنده بمونه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
نه واقعا دارم میگم اگه خدا بخواد تو بهترین مادر میشی چون از الان داری تمام سعیت رومیکنی تا بچه‌ای قر ...

منم کلی مریض شدم تا سرطان رفتم ولی آرزوی بچه دار شدنم یادم نرفته ♥️ 

خدا مادرت رحمت کنه روحش شاد 🤍💚

منم کلی مریض شدم تا سرطان رفتم ولی آرزوی بچه دار شدنم یادم نرفته ♥️ خدا مادرت رحمت کنه روحش شاد 🤍💚

ممنون گلم

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم