2777
2789
عنوان

تاپیک بود که دختر بچه تون با دخترا هم تنها نذارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 66 پست
بنظرم دیگه بیشتریا بچگی از روی کنجکاوی یه کارایی کردن ولی بیچاره اون بچه کوچیکتری که به خاطر کنجکاوی ...

اهاا درسته نه ما همسن بودیم

ولی اون همه چی میدونست

من یه گیجی بودم😂😂

ولی خب حسی نداشتم نمی‌دونم در موردش هیچوقت به خانوادمم نگفتم تو همون هفت هشت سالگی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منمبا اینکه اصلا نمیفهمیدم چرا اونکارو انجام میدمخیلی پشیمونم کاش یکم بچه هارد نسبت ب این چیزا آگاه ...

ببین خب خاله بازی میکردیم اون میگف همه چی باید واقعی باشه

ولی واقعا هیچ حسی نداشتم یا اصلا نمی‌دونستم چرا😑

من فکر میکنم دخترا بدترن شاید زودتر به بلوغ میرسن برای اینه نمبدونم

نه عزیزم همش به خاطر این گوشیه که بدون هیچ مراقبتی در اختیار بچها گذاشته شده

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

خیلی مسیولیت سنگینیهنمیشه همیشه هم بدبین بود ولی واقعا هر چیزی هم ممکنه

الان تو این زمانه نباید حتی به چشمت هم اعتماد کنی درسته من بدل نیستم نسبت بهشون ولی هیچ وقت تنها رهاشون نمیکنم تا جایی که تونستم به بچم آگاهی دادم ولی تنها رهاشون نمیکنم

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

من بچه بودم این چیزا حالیم نبود

۹سالم بود دختر عمم کلاس ششم بود

حیاطمون یه قسمتی داشت هیچییی چی معلوم نبود

و اوشونم یادم داد که مامان بابام چطور بچه دار شدن.

بازم چیزی نمیفهمیدم ولی ذهنم درگیر بود

هیچ وقت حلالش نمیکنم

مامانا لطفا هیچچچچ وقت بچه ها رو باهم تنها نزارین

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

من فکر میکنم دخترا بدترن شاید زودتر به بلوغ میرسن برای اینه نمبدونم

فضای مجازی رو دست کم نگیریدخیلی راحت میتونن دسترسی پیدو کنن بچه های الان عجیب و غریب باهوشن 

و اینکه گاها پیش میاد صدای رابطه پدر و مادر رو میشنون یا میبینن 

و کنجکاو میشن و ممکنه با دوستاشون در مورد صحبت کنن کنکاش کنن و باعث این مسائل و بلوغ زودرس میشن متاسفانه 

خیلی باید حواس جمع بود بچه داری فقط دنیا آوردن و شکم سیر نگه داشتن نیست واقعا 

♻️کارما♻️
الان احساس شرمندگی داری؟ اونا مجدد می بینی چی ؟

ما همسن بودیم

اون به من میگف چکار کنیم یا نه

من چیزی نمیدونستم

مثلا هشت سالمون بود اینا اون یسری اطلاعات به من میداد منم خیلی دیگه پیگیرش نمی‌شدم:/

توی مسجد ماه رمضون جایی که پر از ادمه دورمون گف بیا فیلم خانوادگی بهت نشون بدم و فیلم +18 بود 

جوری حالم بد شد رنگم پریده بود فلان که خودشم خیلی ترررسید

دیگه از اون موقع به بعد ارتباطمون قطع شد ندیدمش:/

الان تو این زمانه نباید حتی به چشمت هم اعتماد کنی درسته من بدل نیستم نسبت بهشون ولی هیچ وقت تنها رها ...

این پیج های اینستا دیدم آموزش میدن که بچه متوجه جای خصوصی اینا باشه 

ولی نمی‌دونم چقدر کاربردی اصلا میشه تو فرهنگ ما پیاده ش کرد یا نه 

بیشتر بچه کنجکاو شه شرایط بدتر شده!!

ما همسن بودیماون به من میگف چکار کنیم یا نهمن چیزی نمیدونستممثلا هشت سالمون بود اینا اون یسری اطلاعا ...

تو ۸ سالگی و فیلم دیدن خیلی زوده 

پدر مادرش در حقش غفلت کردن که اینطور شده