2777
2789
عنوان

کسی پوستش مثل من بوده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 54 پست

دوستان 

این محصولاتی که ترند شده توی اینستا درمورد محصولات کره ای 

مردم کره اینارو جز بی کیفیت ترین ها حساب میکنن

مثلا یکی ضد آفتاب جوسان‌

که توی نظرسنجی میگفتن ما از این استفاده میکنیم 

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مدت چیزی نزن بزار استراحت کنه اینهمه مواد شیمیایی چیه من خودم گذاشتم کنار یه مدت راکوتان خوردم ال ...

راکوتان باید با تجویز پزشک باشه

اونم واسه پوستای جوش داره با شدت بالاست🤔

دوستان این محصولاتی که ترند شده توی اینستا درمورد محصولات کره ای مردم کره اینارو جز بی کیفیت ترین ها ...

باید تحقیق کنید توی خود سایت های کره ای 

مثلا تونر انواع یچیزی هست که بین المملی ازش راضین

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.

یه راه عالی برای روشن و یه دست شدن پوست همچنین بسته شدن منافذ باز و و از بین رفتن چروکها و حتی لکه ها بلدم اونم اینه که هر شب در حد یکی دو قطره روغن گرچک به پوستتون بزنید و باهاش بخوابید و صبح با آب خالی بشورید و روغن نارگیل به عنوان مرطوب کننده به پوستتون بزنید البته چون روغن گرچک خیلی غلیظ و چسبوکه من شبها هم با روغن نارگیل می زنم که رقیقش کنه تا خوب جذب بشه فقط یه چیزی که هست اینه که مواظب باشید روغن کرچک توی چشمتون نره چون هم باعث آبریزش و هم باعث خشکی چشم میشه و ممکنه چشم عفونت کنه راستی خود نارگیل هم روشن کننده است من سالهاست که می زنم آنتی باکتریال هم هست و اصلا آدم باهاش جوش نمی زنه من با کرچک هم جوش نمی زنم فقط اوایل که استفاده می کردم یه جوشهای ریز سر سفید یکی دو تا دونه زد ولی بعدا پوستم بهش عادت کرد خیلی زود پوست عادت می کنه در حد دو سه روز ...حتما امتحان کنید من تا حالا چیزی به خوبی روغن نارگیل و کرچک برای روشنی و آبرسانی و صاف و درخشان کردن پوست ندیدم مدت طولانی هم استفاده کردم و ازش هیچ ضرری ندیدم جز زیبایی و روشنی و صافی و جوانی پوستم 

♥️متاسفم♥️ منو ببخش ♥️ دوستت دارم♥️ مچکرم♥️
چه محصولاتی بهت داد

اول بهم قرص داد بعد توی مرکزشون برام فیشیال انحام دادن و محصولات Genoبیوتیک بهم داد استفاده کردم آزمایش دادم و یه سری قرص استفاده ویتامین مصرف کزدم و دوستم کاملت خوب شد

دادم فقط تیروئیدم کم کار بود ک اونم دارو میخورم اما هیچ تاثیری رو پوستم نداشته

تیروئید خیلی مهمه سوخت وساز بدنه دیگه 

خب عزیزم یه مدت به پوستت بجزشستوشو کاری نداشته باش استراحت کنه بعدم برو فشیال پوست 

یکی از دلایل اصلی مشکل پوستتون این هست که محصولاتی که گفتید اکثرا با هم تداخل دارن و هر چقدر روتین ش ...

روتینم اصلا شلوغ نیست عزیزم اینارو هرکدوم یکی دو دوره استفاده کردم الان روتینم روغن پاک کننده آتشفشانی اینیسفری شوینده گودمورنینگ کوزارکس اسنس آبرسان رووکتین مرطوب کننده حلزون کوزارکس ضدآفتاب فوداهولیک 

اوف منم،دکترپوست خوبی رفتم یه ضدچروک وکرم شب ویه کپسول کلاژن ساز نوشت الان پنج ماهه استفاده میکنم با ...

خیلی بده آدم اعصاب و روانش بهم میریزه بعد بقیه ی آب خالی میزنن پوستشون عین بچه