2777
2789
عنوان

کسی پوستش مثل من بوده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 54 پست
خب پس اون که اصلن‌مناسب نیست وبعد احساس خشکی داره تحریک میکنه که پپوست بیشتر چربی تولید کنهبه اضاف ...

پس ریمل رو چطور پاک کنم با روغن پاک کننده اینیسفری پلک میکنم پخش و سیاه میشه دورچشم 

اره عزیزم از سایت ادترولی میگیرم کاملا معتبره خب پس یعنی دکترم نرم دیگه

پیشنهاد من اینه یبار نری دکتر و با روتینهای ساده تر شروع کنی، ولی یه پاک کننده سطحی، یه عمقی، یه ابرسان داشته باشی تا ببینی چطور پیش میره

من همچنان میگم اون پن گیاهی خیلی مناسبه

کنارش یه پک محصولات داریم کلن تخصصی روشن کننده و ضدلک هستن، کم کمش یه تونرش خودش کلی روشن کنندگی داره، ولی اگه کنارش یه محصول دیگه باشه تو ۲ ماه تاثیرشو میبینی

غیر اون یه ژل شستشو داریم که فعلن چون جوش داری نمیخوام پیشنهاد بدم. ولی بعد اینکه جوشات خوابید اونم نهایت هفته ای ۳ بار استفاده میشه. مصرفش روزانه نیست

اونم روشن کننده و کنترل کننده منافذ و چربیه

فکراتو بکن اکه دوست داشتی فردا بیشتر واحع بهشون میگم

ولی اگه مایل نبودی کم کمش اون پن هنوز پیشنهاد منه، یه صابون غلیظیه که ۴ تا ۶ ماه طول میکشه تموم شه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس ریمل رو چطور پاک کنم با روغن پاک کننده اینیسفری پلک میکنم پخش و سیاه میشه دورچشم

با پاک کننده های مخصوص چشم. مثلن دستمال مرطوب های ما خوبن توش مواد شوینده نداره پوستم لطیف میکنه بعد استفاده، یا یه میسلار واتری که باهاش اوکیی و اذیت نمیشی، چون پوستت حساسه میگم وگرنه شرکت ما هم‌میسلار واتر داره. اینا پاک کننده سطحی هستن

ولی پاک کننده عمقی بخوای یه محلول دوفاز داریم که پاک کننده مخصوص پوست چربه ولی تنها پاک کننده عمقیه که برای دور چشم‌اوکیه. خودشم ضدچروکه و تغذیه رسان

و یه چیز دیگه شما یه آبرسان داشتین

بعد مرطوب کننده حلزونم‌گرفتین که انگار هم مرطوب کننده و هم آبرسانه

پوست شما چربه فکر کنم این یه قلم دیگه زیادی بود، تغذیه زیادی به پوستتون میرسونین

روتینم اصلا شلوغ نیست عزیزم اینارو هرکدوم یکی دو دوره استفاده کردم الان روتینم روغن پاک کننده آتشفشا ...

گودمورنینک زیاد خوب نیست 

کوزارکس حلزون هم واسه بعضیا سنگینه

میشه مثلا بگین چی رو سرچ کنیم؟یا سایتش رو؟

اسم برند همون محصول رو میتونید سرچ کنید 

به انگلیسی بنویسین نظرات درمورد فلان محصول

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.