2777
2789
عنوان

کسی پوستش مثل من بوده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 54 پست
دوستان این محصولاتی که ترند شده توی اینستا درمورد محصولات کره ای مردم کره اینارو جز بی کیفیت ترین ها ...

واقعا؟؟ پس ما این همه پول الکی میدیم اگه اینجوره همون محصولات ایرانی بخرم از این ب بعد

البته وضعیت خواب و استرس و یان حرفاتونم بگین بهترهخواب کافی دارین؟ با کیفیت هست یعین وسطاش بیدار نمی ...

خوابم خوبه آرایشم اصلا ندارم فقط ضدآفتاب بی رنگ اما روتینم کامله بالا گفتم محصولاتشو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه راه عالی برای روشن و یه دست شدن پوست همچنین بسته شدن منافذ باز و و از بین رفتن چروکها و حتی لکه ه ...

یاخدا من پوستم همینجوری بهش میرسم بازم کلی جوش میزنم اینارو بزنم دیگه میترکه

خب از بحث کمکاری تیروئید که فعلن گذر کنیم یه بخشش میتونه همون عامل باشه

شما پوستتون چربه ،تغذیه پوستتون زیاده، همین چربیا تو لایه میانی پوستتون جمع میشه پوستو کدر میکنه، 

من نمیدونم تا الان چیا استفاده کردین

اما شما به محصولاتی احتیاج دارین که چربی پوست و منافدتونو کنترل کنه، محصولاتم باید مناسب پوست باشن، مثلن محصولات حاوی سولفات بالا که کف میکنن زیاد، باعث میشن پوستتون بیشتر تحریک بشه و چربی تولید کنه. شوینده باید ملایم باشه،ولی کنترل کننده منافذ باشه نه که کف زیادش بخواد جربی اضافیو از بین ببره

کنارش محصولات حاوی ویتامین ث که هم لایه برداره، هم روشن و شفاف کننده پوسته

صابونها کلن باید کنار گذاشته بشن چون پوست چربو چربتر میکنن

فوم های شستشو اکثرن پاک کننده سطحی هستن شما به یه پاک کننده عمقی هم‌نیاز دارین

یاخدا من پوستم همینجوری بهش میرسم بازم کلی جوش میزنم اینارو بزنم دیگه میترکه

اگه جوش هم دارین یه پن میتونم معرفی کنم گیاهیه کاملن ارگانیکه، برخلاف صابونهای بازاری خاصیت اسیدی داره نه بازی. اینکه اسیدیته پوست حفظ بشه باعث میشه میکروب به پوست نفوذ نکنه

لایه برداره در عین حال لطافت پوست حفظ میشه‌ کنترل کننده چربی پوسته جوشهارو هم میخوابونه معمولن تو چند روز.

نه که چون نمایندگیشو دارم، حتا اگه از اطرافیانتون کسی تو این کاره پیشنهادم اینه امتحان کنین اما تنها ضمانتی که من میتونم بدم اینه که اگه یه درصد جواب نداد میتونم پس بگیرم و پولتون بر میگرده

خوابم خوبه آرایشم اصلا ندارم فقط ضدآفتاب بی رنگ اما روتینم کامله بالا گفتم محصولاتشو

و اینکه ضد آفتابتون چطوره رو موست؟ منظورم اینه چرب و سنگین یا روغنی نیست؟ احساس تعریق ندارین؟

بالاتر محصولات روتینمو گفتم عزیزم

الان اون ژل گودمورنینگو خوندم روش فقط زده cleansing ولی نزده deep cleaning  فکر نمیکنم پاک کننده عمقی باشه.

لایه زیری پوست باید تمیز بشه تا پوست از کدری در بیاد

الان اون ژل گودمورنینگو خوندم روش فقط زده cleansing ولی نزده deep cleaning فکر نمیکنم پاک کننده عمق ...

وای تازه من میگم اون خیلی قویه چون بعدش پوستم حس کشیدگی داره مخصوصا دورچشم از خشکی سوزن سوزن میشه قبلش شوینده راکوتن میزدم اصلا این مشکلاتو نداشتم

پس چرا دکترا محصولات ایرانی میدن

البته پزشکا محصولاتی رو معرفی میکنن که با اون برندها یا با داروخونه های توزیع کننده اونا قرار داد دارن. هر وقتم‌ یه سری جواب نده میگن اونارو بریز دور میرن سراغ برتد دیکه ای که هپچنان باهاش قرارداد دارن

و نکته دیگه اینکه تا حالا قیمت اون محصولاتی که گرفتین تو سایت آمازون چک کردین که ببینین اصلن چیزایی که گرفتین اوژیناله قعطی؟

البته پزشکا محصولاتی رو معرفی میکنن که با اون برندها یا با داروخونه های توزیع کننده اونا قرار داد دا ...

اره عزیزم از سایت ادترولی میگیرم کاملا معتبره خب پس یعنی دکترم نرم دیگه 

وای تازه من میگم اون خیلی قویه چون بعدش پوستم حس کشیدگی داره مخصوصا دورچشم از خشکی سوزن سوزن میشه قب ...

خب پس اون که اصلن‌مناسب نیست وبعد احساس خشکی  داره تحریک میکنه که پپوست  بیشتر چربی تولید کنه

به اضافه اینکه مطمئنی محازی برا دور چشم استفادش کنی؟

آخه من معمولن شوینده ها و پاک کننده هایی که دیدم معمولن برای دور چشم‌نباید استفاده میشد. خصوصن که میگی قویه😅