2777
2789
عنوان

کسی پوستش مثل من بوده😭

330 بازدید | 54 پست

من پوستم خیلی بی عرضست هرماه کل حقوقم میره پای محصولات پوستی خارجی دریغ از ذره ای تاثیر تازه بدترم میشه محصولات نوتروژینا گارنیر سیمپل اوردینری بالانس قبلا استفاده میکردم دیگه همه گفتن محصولات کره ای عالیه یکساله کلی پول دادم محصولات کره ای اونم هیچی ب هیچی حس میکنم پوست از درون باید درست بشه اما نمیدونم چطوری چون بعضی روزا پوستم خود ب خود سفید و شفاف و قشنگ میشه بعضی روزا تیره و کدر و داغون چکاپ کامل دادم فقط تیروئیدم کم کار بود ک اونم دارو میخورم اما هیچ تاثیری رو پوستم نداشته کسی مثل من بوده؟ شما محصولات ایرانی استفاده میکنید یا خارجی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه مدت چیزی نزن بزار استراحت کنه اینهمه مواد شیمیایی چیه من خودم گذاشتم کنار یه مدت راکوتان خوردم الان شده آینه هیچی ام دیگه نمی‌زنم به پوستم فقط آرایش پاک کن گارنیر ویتامین سی میزنم

☕🎵🍫🍻

تغذیه تاثیر داره 

و اینکه شاید مشکلات معده داری یا تخمدانی و.. 

پیش ی دکتر پوست برو 

همه جارو گشتم، بخدا تو دنیا بی نظیری ، تو میدونی واسه زنده بودنم تو بهترین دلیلی،  ادمای بی تو دلشون به چی خوشه خداوکیلی ؟!هرکس از تو خوند غمی تو قلبش نموند ، آی ادما بی حسین مگه میشه زنده موند؟! بی تووو تنها میشم، اسیر دنیا میشم، نباشی روز حساب بخدا رسوا میشم :)) خیلی بدیمو ، بازم خریدمو :))روضه عوض کرد حال بندگیمو جااانم حسین(ع)🙂🤍🕊️  خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

یه مدت چیزی نزن بزار استراحت کنه اینهمه مواد شیمیایی چیه من خودم گذاشتم کنار یه مدت راکوتان خوردم ال ...

عزیزم گارنیر الکل خالصه 

راکوتان باید تجویز پزشک باشه و گرنه میزنه به کبد خدایی نکرده 

آخه شماها همش فکر می کنید با محصولات کارخونه ای باید خوشگل بشید برا همین جواب نمی ده برید از محصولات طبیعی استفاده کنید صورتتون عین ماه میشه دو تاشو من معرفی می کنم 👇

♥️متاسفم♥️ منو ببخش ♥️ دوستت دارم♥️ مچکرم♥️

یکی از دلایل اصلی مشکل پوستتون این هست که محصولاتی که گفتید اکثرا با هم تداخل دارن و هر چقدر روتین شلوغ تر بشه و هی تغییر کنه وضعیت پوست بدتر میشه شما باید یه روتین خیلی ساده داشته باشید . یعنی شوینده و تونر و ابرسان و ضدآفتاب. 

و البته تا زمانی که مشکل درونی درمان نشه وضعیت پوست به طور کامل خوب نمیشه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑