2777
2789
عنوان

کمکم کنین داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 53 پست
آخه میخام طلاق بگیرم کجابرم چاره ای جز خودکشی ندارم امشب کاملازده به سرم داغونم برم ازبالاپشت بام خو ...

صبور باش .خودت بهتر می دونی با خودکشی راحت نمیشی. عذابت بیشتر میشه فقط مکانش عوض میشه.بچت چی؟

مگه انتخابش نبودی که زر مفت می زنه ؟

چند ساله ازدواج کردین؟ کاش اجازه نمی دادی روش انقدر باز بشه که زر زر کنه اینقدر

خونه داره بالای خانه پدر شوهرم وضع مالیشم آنچنان تعریفی نداره

ببین اول اینکه یه راه درآمدی برای خودت‌ ردیف کن هر طور شده. 

اگه هم نشد دیگه این شوهرو آدم حساب نکن

فقط شیک بگرد جلوش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جاریت چه آپشنایی داره که تو نداری؟ شوهرت چند سالشه؟شما و جاری چند سالید؟ شاید اشتباه می کنی و کلا مد ...

نه من یک زنم ازنگاهای شوهرم وجاریم متوجه حرکات رفتارشان میشم

خودتو با بچت مشغول کن و زیادی از شوهرت محبت گدایی نکن. بره به درک

آخه دوستش داشتم وقتی بااین توخونه محبت نمی‌بینم به بچه ام بدرفتاری میکنم اونم منومیزنه میگه چرابابچه اینجوری رفتارمیکنی

نه من یک زنم ازنگاهای شوهرم وجاریم متوجه حرکات رفتارشان میشم

خب اگه مطمئنی با نگاه و رفتارت کاری کن جاریت خودشو جمع کنه و به شوهرتم اتمام حجت کن که خطایی ببینی آبروشو می بری و مهرتو اجرا میزاری و کلا تهدیدش کن. اگه با نگاهت جاریت جمع و جور نشد بهش علنا بگو متوجهی داری چه غلطی می کنی به شوهرت می گم تا جمعت کنه و طلاقت بده.

شاید درست شد اوضاع

منظورم بیشتر چهره بود و زیبایی.نمی دونم چی بگم والا

هیچکی از خودش تعریف نمیکنه ولی به امیرالمومنین اون یه انگشت منم نیست اما چه کنم من شانس ندارم شوهرم خودش خوشگله ولی جاریم ازمن خوشگل نیس 

خب اگه مطمئنی با نگاه و رفتارت کاری کن جاریت خودشو جمع کنه و به شوهرتم اتمام حجت کن که خطایی ببینی آ ...

یبارگفتم به جاریم زدزیرگریه که تواشتباه میکنی تو دیوانه ای شوهرم منوکتک زد