سلام دوستان کسی هست داغونم حالم خرابه بشدت من ازدواج سابق داشتم ازدواج مجدد کردم حالا یه بچه دارم شوهرم چش چرونه همش چشش به زن برادرش همش چشش به عقبه اونه همش بااون خوبه به من میگه توهمع جات بومیده توبه دردم نمیخوری دندونم دردمیکردکشیدم میگه توپیرشدی بخدا قسم هم خشگلم هم بخودم میرسم هم محبت میکنم ولی دیگه توانم تموم شده قصدخودکشی دارم نه الکی واقعاچون هامی هم ندارم میگم خودکشی کنم اینم راحت بره بااون باشه افسردم کرده 😭
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه من یک زنم ازنگاهای شوهرم وجاریم متوجه حرکات رفتارشان میشم
خب اگه مطمئنی با نگاه و رفتارت کاری کن جاریت خودشو جمع کنه و به شوهرتم اتمام حجت کن که خطایی ببینی آبروشو می بری و مهرتو اجرا میزاری و کلا تهدیدش کن. اگه با نگاهت جاریت جمع و جور نشد بهش علنا بگو متوجهی داری چه غلطی می کنی به شوهرت می گم تا جمعت کنه و طلاقت بده.