2777
2789
عنوان

فردا میریم برا طلاق امشب دلم میخاد بغلش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8945 بازدید | 165 پست
خیانت هر مشکلی ؟؟؟

اره من نمیکم اسونه ولی بعضی وقتا زندگی ارزش نگه داشتن داره دوباره از صفر شروع کردن داره من شرایط اونارو نمیدونم ولی که دیدم که میگم بعضی وقتا عشق و علاقه ی دونفر خیلی قوی تراز مشکلاته 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم داده ولی با توافق هر دومون

ای بابا

کاش میشد بسازید

یا قلقشو بدست میاوردی

بنظرم تا وقتی دوسش داری جدا نشو..چون خودت داغون میشی

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

همسرش بارها خیانت کرده و اصلا شرمنده نیست و باکمال میل رفته درخواست طلاق داده

کاملا اگاهانه و خودخواسته ب روح و جسمش اسیب زده

بعد یسریا دارن خواهش میکنن ببخشش

برو بغلش کن

طلاق نگیر

واقعا عجیبه...

اسی قوی بمون کوتاه نیا خودتو نجات بده قطعا تصمیمی ک گرفتی راه پیروزیته

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  حل نشد... 

برو بغلش کن گریع هم کردی بکن بگو امشب تمام چندسالی ک باهم بودیم تموم میشه .خوب و بد گذروندیم نخواستیم ب این مرحله ک اخرین شب محرمیتمون برسه ولی رسیدو دیگه راه برگشت نیس . ادما میتونن کسیو از ته دل دوست داشته باشنو کنار بزارنش :) 

چقد غم انگیزه زندگی .یه شب برا اولین هات دلت پر میزنه یه شب هم برا اخرین بارها ...

چون چند دقیقه پیش تاپیک زدی که قصد طلاق داری الان زدی فردا میخواین طلاق بگیرید 😐 طلاق توافقی خودش ی ...

طلاق من و شوهرم توافقی بود، با کلی تعطیلی وسطش سه هفته طول کشید. وکیل گرفتیم اصلا روی دادگاه رو هم ندیدیم. راحت و بدون دردسر

مثل من نمبخام فاز مذهبی بازی دربیارم اما من دوجا تو زندگیم ضربه خوردم از مردها هر دوبارش هم تنها بودم یکی کنارم نبود ارومم کنه اون طرفم هم که جوابمو نمی‌داد چه برسه به بغل داشتم دیونه میشدم فقط گریه و تب مثل بچه ای که دور از بغل مادرشه 

اومدم نی نی سایت یک ماه گذشت یه کاربر بهم گفت چله زیارت عاشورا بگیرم برای شهید نوید سفری 

بعدش معجزه شد منی که اسمشو هر لحظه تکرار میکردم برای همه تعریف میکردم اسمشو یادم رفت شمارشو یادم رفتتت  دیگه باورم نمیشد رفتم یه تاپیکم رو. خوندم دیدم عه اسمش ارین بود اونموقع واسه بچها تعریف میکردم 

تو هم همین کار رو کن بهت کمک کنه بیخیال بشی یموقع ها آدم های روی زمین جوری دلمون رو میشکنن حتی اگه مذهبی هم نباشه از شدت غم پناه میبری به یه شهید 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂