2777
2789
عنوان

فردا میریم برا طلاق امشب دلم میخاد بغلش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8952 بازدید | 165 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد میگه من گریه هاتو نمیتونم تحمل کنم و ب خاطره تو منصرف شدم چیزی ک مدت هاس میگه

بیماری روحی داره ریشه در کودکیش داره بهتر بود نیبردیش روانشناس بعد طلاق میگرفتی

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
منو شوهرمم بیشتر وقتا که عصبانی میشیم فوش هایی میدیم که بعدش شرمنده میشیم اما خب بعد باز پشیمون‌میشی ...

به یه خائن نباید فرصت داد

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

جدا نشو 

چون معلومه دوستش داری و وابستشی

اگه جدابشی تازه اول ناراحتیهاته، چون مدام بهش فکر میکنی. 

لحظه به لحظه چک میکنی کی انلاینه یا نه

اگه هم ازدواج کنه دیوونه میشی مگر اینکه قبل از همه ی اینا خودت ازدواج کنی

نه اتفاقا حسرت نمیشهوقتی از طرف فاصله بگیره تازه میفهمه چه اشغالی بود و بیشتر ناراحت میشه که چرا زود ...

این احساسات ضد و نقیض خیلی زود تموم میشه فقط باید تحمل کنی یه مدت کوتاه. بعدش دیگه فراموشش میکنی خیلی راحت 

و ازش چندشت میشه و متنفر میشی

عزیزم ……..خواهش میکنم اگر زمانی که  عقل به قلبت غالب بود فهمیدی که اون ادم مناسب شما نیست  ..پس الان  بالشتو بغل کن و بگیر بخاب  منم این روزا رو پشت سر کذاشتم و اصلا پشیمون نیستم 

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمیماند که حالت خوب شود🌿