2777
2789
ببین بعضی از پسرا نمیتونن مخ بزنن زبونشو ندارن و این یه حقیقته .. من یکی از رفیقام این مدلیه .. خب ا ...

ببین شما که آقایی یه سوال به من تو نگاه اول آقایون خیلی پیشنهاد میدن جوری که میفتن دنبالم خاهش میکنن آشنا بشیم به نظرت به قیافه ربطی داره این مووضع

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب نیس قیافم

این چیزیه ک تو با خودت فکر میکنی، هر کسی زیبایی منحصر به فرد خودشو داره شک نکن، منتهی یکی زیبایی درونیش بیشتره یکی چهرش و ظاهرش و بیرونش زیبا تره وگرنه هیج آدمی تو این دنیا زشت نییییست  .. هیییییچکس .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
ببین شما که آقایی یه سوال به من تو نگاه اول آقایون خیلی پیشنهاد میدن جوری که میفتن دنبالم خاهش میکنن ...

حتما هیمنطوره .. مطمئن باش .. حتما این جملرو شنیدی ک میگن زنها با گوششون عاشق میشن مردا با چشماشون .. دقیقا همینه 👌

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
اینجوری که بده یعنی همه ی مردا به قیافه ی طرف توجه میکنن فقط؟

ببین من الان هرچی بگم فکر میکنی دارم ب قول خودت شعار میدم یا میخام نصیحتت کنم نه خودم از این رفتارا بدم میاد من از طرف خودم صحبت میکنم و طرز تفکرمو دارم میگم .. خیلیا شاید اول ب ظاهر طرف توجه کنن، بالاخره چهره تاثیر زیادی داره ولی بعضیام مثه خود من دنبال خوشگلی و ظاهر ادما نیستن .. 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
ببین من الان هرچی بگم فکر میکنی دارم ب قول خودت شعار میدم یا میخام نصیحتت کنم نه خودم از این رفتارا ...

منم اصلا ظاهر آدما برام اهمیتی نداره اصلا 

من رو یکی کراشم خیلی ظاهر افتضاحی داشت ولی من عاشقش بودم عوضش اینم بگم جایگاه اجتماعی و اخلاقش هیلی خوب بود هر چقدر رفتم بهش گفتم گف نه الانم از عشق اون کمرم خم شده کسیم تو زندگیش نیس مطمعنم فقط گف حوصله ی رابطه رو نداره

منم اصلا ظاهر آدما برام اهمیتی نداره اصلا من رو یکی کراشم خیلی ظاهر افتضاحی داشت ولی من عاشقش بودم ع ...

طرز فکرت درسته اصلا مگه ظاهر چ اهمیتی داره .. ظاهر و قیافه بعد یه مدت عادی میشه .. نمونش تو همین مملکت خودمون چ خارج انقدر هستن ادمایی ک خوشگلیشون چش ادمارو در می اورده و چقدر بهشدن حسادت میشده ولی تهش با هم نموندن و تو چند ماه بعد رابطه ازدواجشون یا چند سال جدا شدن .. منم همینجوری فکر میکنم میگم طرفم اصن شبیه میمون باشه ولی اخلاقش درست باشه طرز تفکرش درست باشه کنارش ارامش داشته باشم حالم خوب باشه کافیه بقیه چیزا اوکی میشه ب مرور زمان .. ب نظر من این جور عشقا موندگار تره قشنگتره جذابتره 👌😉

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ