اگه از من میپرسی میگم درصدش شصت به چهله یعنی چهل درصد مردا (دارم از نظر خودم میگم باز) بالاخره ذات و طبیعت مرد همینه نمیشه تغییرش داد که از همون شروع خلقت همینجوری بوده مردا مخ میزدن زنا هم گول میخوردن 😏😄
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
به نظرت کراشم از قیافه ی من خوشش نیومده که پسم زد؟
خب خیلی دلایل زیادی میتونه داشته باشه شاید اره شایدم نه کس دیگه ای تو زندگیش بوده یا تو شرایطش نبوده و امادگیشو نداشته نمیشه فهمید دقیقا چی تو سر ادما میگذره .. بالاخره دست بالا دست بسیاره از نظر اون ادم شاید تو دیگری یه چیزایی میدیده ک تو تو نمیدیده نمیخام مثال بزنم کلی میگم میتونه دلایل زیادی داشته باشه .. ولی خب زندگی ک تموم نشده خیلیا رو خیلیا کراش میزنن ولی تا میشناسنش میبینن اون ادمی نبوده ک تو ذهنشون بزرگش کرده بودن میخوام بگم همیشه اون چیزی ک ما میخوایم نمیشه .
منظورم اینه که نصف مردا اره نصف دیگشون این شکلین این داستان واسه زنها هم صدق میکنه اونا هم همینطورن بخام کل دنیا و ادماشو فاکتور بگیرم اینجوریه .. اصن مثل خودت جای دور هم نمیرم خودتو مثال میزنم چون میگی ظاهر برات مهم نیست و اینا .. ب خودت نگاه کن طرز فکرت چجوریه، ظاهر ادما برات مهم نیست .. پس خیلیا تفکر تورو دارن 👌
یعنی امکانش هس یه پسر ۳۶ سالشه کسی تو زندگیش نباشه ؟خودش بهونش این بود میگف حوصله ندارماز یه نفر نزد ...
خب اره امکانش ک هست ولی فهمیدی ک یکی تو زندگیش بوده و شکستم خورده شاید بازم بودن .. تو ک شناخت کافی ازش نداری ک یا نمیدونی از چه تایپ دختری خوشش میاد یا نه .. البته ۳۶ سال بزگتراشم هستن تو هردو جنس ک با هیچ کس وارد رابطه نشدن همه ی اونا هم دلایل خودشونو دارن مثل این اقا .. بنظرم شاید از نظر اون تو خیلیم خوب بودی و ظاهرت اوکی بوده ولی منتهی این نتونسته از فکرش در بیاد و میخواد یه مدت تو رابطه نره مثلا یکی از دلایلش همینه نمیشه قطعی گفت ..
آره کراشمم ظاهرش خوب نبود ۱۱ سالم ازم بزرگتر بود پس چرا پسم زد ببین به نظرت یعنی میشه یه روزی پشیمون ...
دلیلاشو چنتاشو گفتم ولی بخای پیگیرش بشی خودت عذاب میکشی میدونم تو دلت یه حسایی بهش داشتی و فکر میکردی جور دیگه ای پیش بره اوضاع ولی خب اونجوری ک میخواستی نشده ب هر حال باید باهاش کنار بیای و زندگیتو بکنی، اون اگه بهت حس داشت پست نمیزد با میتونست مثه خیلیا تورو تو اب نمک بخابونه ولی اینکارم نکرده پس در مورد تو هیچ گونه فکری نمیکنه من بعید میدونم روزی پشیمون بشه من میگم این یارو دلش پیش اون دختره گیر کرده و هنوز ب اون امید داره اگه غیر این بود بیخیالت نمیشد .. از نطر من منتفیه .. عشق یه طرفه و کراش مراش تهش ناراحتی و غ و غصه خوردنه بنظرم فراموشش کن ببین من یه مردم دارم این حرفو بهت میزنم یه مرد اگه از کسی خوشش بیاد میره سمتش و بالاخره هرجوری شده عشقشو ابراز میکنه باید خیلی خوش شانس باشه ک طرف دختره یا زنه بهش پیشنهاد بده پس اگه پست زده بدون بهت هیچ حسی نداره وگرنه مردا این کیسارو ب راحتی از دست نمیدن حتی اگه طرف متاهلم باشه بازم میگم بعضیاشون چون نمیخام ترو خشکو باهم بسوزونم بالاخره ادم خوب و بد تو هر دو جنس زن و مرد هست 🙏🏻
چند سال پیش شکست عشقی خورده تصمیمم گرفته سمت هیچ دختری نره
پس قیدشو بزن .. برو با ادمای جدید اشنا شو.. اینو تو ذهنت گندش کردی ازش بت ساختی بیخیالش شو رهاش کن ب زندگیت برس ن دختر کم هست تو دنیا واسه رل و رابطه و تشکیل زندگی نه مرد
این طرز فکرت اشتباهه تو فقط داری زندگیتو تباه میکنی .. وقتی یه مسیری و میری و میدونی ک اشتباهه و تهش بن بسته و واردش میشی این مشکل از اون مسیر نیست مشکل از خودته .. پس بخودت بیا تو خودتو محدود کردی ب اون ادم ولی بسپرس ب زمان، گذشت زمان خیلی میتونه بهت کمک کنه ..