2777
2789
یعنی اصلا امکان نداره به کسی فکر نکنه تو حال حاضر؟ حتما داره به یه نفر فکر میکنه یعنی ؟

اینو باید از خودش بپرسی ک خیلی راحتم میتونه بپیچونتت و بگه نه ولی بعیدم نیست میگم ادم پارتنر خودشو سخت میتونه ازش حرف بکشه یه وقتا چ برسه ب این ک کراشته 🤷‍♂️

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو باید از خودش بپرسی ک خیلی راحتم میتونه بپیچونتت و بگه نه ولی بعیدم نیست میگم ادم پارتنر خودشو س ...

یعنی اینهمه من گریه میکنم یه بارم یاده من نمیفوته بهم گفتش که زندگیتو به گند کشیدی سر یه حس😭

یعنی اینهمه من گریه میکنم یه بارم یاده من نمیفوته بهم گفتش که زندگیتو به گند کشیدی سر یه حس😭

جور دیگه ای نمیتونه بهت حالی کنه ک اقا از زندگیم برو بیرون و نمیخوامت البته میشه ها ولی در او صورت یه حرفایی بهت میزنه ک ممکنه بدتر نارحتت بشی و حالت بدتر شه ولی شاید نمیخواد کار ب  اونجا بکشه و غیر مستقیم داره بهت حالی میکنه 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
نظر لطفتونه سلامت باشین 🙂🙏🏻 بالاخره یه سری چیزا تو سیرت آدماس ن تو صورتشون 😉

خواهش میکنممم برادر 🙏❤️

ان شالله خدا بهتون سلامتی بده 🤲

این جور آدما مثله شما کم پیدا میشه 🌹🌹🩷🩷

موفق باشید همیشه 

چی بود میشه بگی

منظورم این بود‌ که، نبود و دلتنگی اون فرد رو ناخودآگاه پر می‌کنید. با توجه به چیزهای دیگه، مثلا اگر اون شخص کنار شما باشه به مزاحمت یه غریبه کمتر توجه خواهید کرد.