2777
2789
عنوان

کسی درمورد مراسم جنگیری زار چیزی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 54 پست
به ادمایی که کلا با ماورا و دعا نویسی در ارتباطن اینجا میگن ملا... اینایی که هم که کارشون با زار هست ...

منو ک لکشن نمیتونم این مراسما برم میترسم  تو گوگل امروز بخاطر اینا سرچ کردم دیدم یخ پارچه میندازن تو سرشون حرکات ترسناک میکنن فقط  میخواستم بدونم واقعیت داره این مراسم با ن این همه راه و دارن میان بنده خداها

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درد نداشتم خیلی اوکی بودم اصلا شبیه این فیلمایی ک نشون میدن نبودم

شاید جن نداشتی عزیزم  بعضی دعا نویسا فقط میخوان پول بگیرن چقد پول دادی؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

شاید جن نداشتی عزیزم بعضی دعا نویسا فقط میخوان پول بگیرن چقد پول دادی؟

من یکی دوتا دعانویس نرفتم ک 😅 کل دعانویسای ایرانو زیرو کردم همه گفتن جن داری ولی خارج نمیتونستن بکنن کم فک کنم ۱۰۰

نمیدونم والا ازش نپرسیدم ولی چند سال دارو میخوره الان حالش خوبه ازدواجم کرده .همون دیوانگی که زمان ق ...

عزیزم این کل دیونه شده بعضی اوقات نیست کلا دیونس

منو ک لکشن نمیتونم این مراسما برم میترسم تو گوگل امروز بخاطر اینا سرچ کردم دیدم یخ پارچه میندازن تو ...

ببین کارای مختلفی میکنن یکیش هم مراسم زار هس ..من خودم به شخصه ندیدم مراسم زار رو اما ی سری نوه ی خالم یهو بی دلیل مریض شد خیلی هم برا درمان اینور اونور بردنش نتیجه نداشت خیلی پیش یکی از همینا بردن بعد اون بهتر شد .. اینجا اعتقاد دارن اگه مسئله ای با دوا درمون حل نشد میرن سراغ ملا... و معمولا هم جواب میده

من یکی دوتا دعانویس نرفتم ک 😅 کل دعانویسای ایرانو زیرو کردم همه گفتن جن داری ولی خارج نمیتونستن بکن ...

من الان همین مراسم زارم باور ندارم ولی اینا مصممن ک برن باغشون فروختن من خودم جن میبینم خونه ای توشم جن داره

ببین کارای مختلفی میکنن یکیش هم مراسم زار هس ..من خودم به شخصه ندیدم مراسم زار رو اما ی سری نوه ی خا ...

اینا میگنن فقط مراسم زار انشالله ک نتیجه بگبدم مرسی عزیزم

عزیزم این کل دیونه شده بعضی اوقات نیست کلا دیونس

خوب میگم اسکیزوفرنیه.اسکیزوفرنی بعصی اوفات که نیست تا اخر عمر همراهشه وباید دارو بخوره درمانی نداره فقط علایمش کنترل میشه 

خوب میگم اسکیزوفرنیه.اسکیزوفرنی بعصی اوفات که نیست تا اخر عمر همراهشه وباید دارو بخوره درمانی نداره ...

اخه اگه اسکیزوفرنی بود پزشکش متوجه نمیشد؟