2777
2789
عنوان

کسی درمورد مراسم جنگیری زار چیزی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 54 پست
من نمیبرم دورت بگردم اینا ساکن روستاهای خراسانن میخان ببرنش هرمزگانه میگن تو هرمزگان انجام میدن

من رفتم اصفهان خوب شدم منم جن زده بودم شبا نمیخوابیدم تا صبح میشستم درو دیوارو نگاه میکردم یه شخصی ت اصفهان هست نمیتونم اسمشو ببرم تعلیق میشم ولی تو تاپیکام ازش گفتم

بله اینجا خیلیا هستن پرس و جو کنن یه کاربلدشو پیدا کنن انجام میده.. قشنگ معلومه اذیتش کردن آدم وقتی ...

پزشک گفت مشکلی نداره زیر درخت گردوخوابیده  بعد پاشده  دیونه کامل الان پسر  ۲۶سالشه  عید میخاست عروسی کنه ولم براش میسوزه الان یه نفر از روستاهای اطراف  شوهرشون دیونه بود بردنش  مراسم زار خوب شده ایناهم باغشون فروختن دارن میرن هرمزگان  مراسم زار ملاس؟احه مه تعداد ادمای زیادین ورد میخونن جن از بدن میره بیرون ک

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رفتم اصفهان خوب شدم منم جن زده بودم شبا نمیخوابیدم تا صبح میشستم درو دیوارو نگاه میکردم یه شخصی ت ...

بخدا ب حرف من گوش نمیدن  میگن هرمزگان منم فقط خواستم بدونم مراسم زار راسته یا ن ک بهشون بگم اینا میگن فقط مراسم زار پیش جنگیر و ملا نمیرن😭😭دلم میسوزه واسه پسره

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

اسی اسم طرف ک جنو خارج میکنه چیه

عزیزم من ازشون نپرسیدم فقط پسرحالم مبگه نبریدش این چیزاخرافانه اونا مصمم ک برن  منم گفتم اینجا بپرسم براشون ببینم راسته یا ن خونه ما نیسنن خونه پسرخالمن

پزشک گفت مشکلی نداره زیر درخت گردوخوابیده بعد پاشده دیونه کامل الان پسر ۲۶سالشه عید میخاست عروسی ...

به ادمایی که کلا با ماورا و دعا نویسی در ارتباطن اینجا میگن ملا... اینایی که هم که کارشون با زار هستن هم همون ملا میگن هم بابا زار هم میگن . یه جشن مخصوص هم میگیرن ی وسایل میگیرن بیشتر خوردنی که میگن برای از ما بهترونه و مراسم که شروع میشه هر کسی هم میتونه تو مراسم باشه ولی نباید بترسه چون اگه بترسه ممکنه اذیتش کنن . ملا هم وقتی ارتباط میگیره باهاشون عربی حرف میزنه معمولا . اونا خواسته شونو میگن اینم ازشون میخواد راحتش بذارن . موقعی هم که در ارتباط با اوناس یه حرکاتی دارع که ممکنه بقیه بترسن چون اون موقع ملا دیگه در اختیار خودش نیس تقریبا.. بعد  کم کم اروم میشه . ینی میخوام بگم یکم استرس میگیرع ادم اما اتفاق بدی نمی افته 

تو بندر کسی هست ک بتونه طلسم خیلییییی سنگینو باطل کنه؟

عزیزم  جن و دراودد از بدنت درد داشت چ جوری دراورد؟

تو بندر کسی هست ک بتونه طلسم خیلییییی سنگینو باطل کنه؟

عزیزم کلا تو هرمزگان این افراد زیادن ولی میگم یسریا کار بلدن یسریا نه.. من خودم بندری ام اما تا حالا نرفتم پیششون و نمیدونمم که کدوم ملا خوبه اما میدونم که همه جای هرمزگان هس مخصوصا طرف کهنوج کرمان . که البته به ما هم نزدیکه 

مرده جن بوده یا انسان؟اسکیزوفرنی نمیدونم چیه😥😥ای بنده خداها از روستا اومدن تهران یکشنبه میخان برن ...

نمیدونم والا ازش نپرسیدم ولی چند سال دارو میخوره الان حالش خوبه ازدواجم کرده .همون دیوانگی که زمان قدیم بهش میگفتن کخ فرد دچار رفتار عجیب وتوهم دیداری وشنیداری میشع علایمش زیاده ولی بهتره بره دکتر به جای این کارا ،اونای که علایمشون ناگهانی بروز میکنه نتبجه بهتری به دارو میدن تا اونایی که تدریجی بروز میدن مریضی رو