2777
2789

من یه عروس خاله دارم یه پسر خواهر داره  تو روستا زندگی میکنن حدودا ۲۶سالشه اینا باݝ دارن شبا میرفت باݝ  آبیاری کنه یه شب رفته باݝ دراز کشیده زیر درخت خوابش برده  بعد دیونه شده هرچی بردنش دکتر خوب نشده الان میگن میخوان ببرنش هرمزگان مراسم زار انجام بدن شاید جن زده شده کسی اطلاعاتی درموردش داره  بگه خیلی نگرانشن بنده خداها تورو خدا اگه میدونید کمک کنید

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببرش اصفهان

من نمیبرم دورت بگردم  اینا ساکن روستاهای خراسانن میخان ببرنش هرمزگانه میگن تو هرمزگان انجام میدن

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

اسکیزوفرنی داره .پسر عمع منم ناگهانی شروع شد

عزیز ب طور کلی دیونه شده زیر درخت گردو خوابیده

ی گانال داشتم ماموستا از سمت کوردستان انجام میداد و داستانش رو تعریف میکرد جالب بود

اینا میگن مراسم زار نمیدونم ک

من بندری ام اما تا حالا اینجور مراسما رو ندیدم ولی خب هستن کسایی که کارشون اینه و حقیقت هم داره البته آدمای زیادی هستن که ممکنه بعضیا کاربلد باشن و بعضیا هم نه.. در کل اگه بخاطر از ما بهترون مریض شده باشه کمک میکنن به طرف که خوب شه

عزیز ب طور کلی دیونه شده زیر درخت گردو خوابیده

خوب پسر عمه منم یه مردی رو تو راه پله دیده بود .اسکیزوفرنی ممکنه علایمش ناگهانی شروع بشه .دیوانگی همون اصطلاح عامیانه بیماری اسکیزوفرنی 

من بندری ام اما تا حالا اینجور مراسما رو ندیدم ولی خب هستن کسایی که کارشون اینه و حقیقت هم داره البت ...

عزیزم جن زده شده میگن یه مراسماتی هست جنگیدی تعداد افراد تو مراسمم بالاست اسمش مراسم زاره نمیدونم میگه تو هرمزگانه  ایناهم روستایین  بندگانه خدا خونه پسرحالم  پیش ماست تهرانه اومودن خونه پسرخالم از اینجا برن هرمزگان

آره بندرعباس انجام میدن ببرن اونجا انشاالله که خوب بشه

عزیزم اینا الان تهرانن خونه پسرخالم از روستاهای خراسان اومدن بهشون گفتن برن هرمزگان  تو هرمزگان انجام نمیدن؟بعد نتیجه داره؟ اخه ایناآادمای ساده این روستایین  وضعیت مالیشونم زیاد خوب نیس اگه اطلاعاتی داری ک خوب نمیشه نتیجه نداره میشه بهم بگی

عزیزم جن زده شده میگن یه مراسماتی هست جنگیدی تعداد افراد تو مراسمم بالاست اسمش مراسم زاره نمیدونم می ...

بله اینجا خیلیا هستن پرس و جو کنن یه کاربلدشو پیدا کنن انجام میده.. قشنگ معلومه اذیتش کردن آدم وقتی یهو اینطور دیوونگی کنه یا اوناییکه از نظر جسمی پزشک تایید میکنه حالش خوبه ولی نیس مربوط میشه به ما از بهترون که فقط هم باید پیش ( ملا) برن . 

خوب پسر عمه منم یه مردی رو تو راه پله دیده بود .اسکیزوفرنی ممکنه علایمش ناگهانی شروع بشه .دیوانگی هم ...

مرده جن بوده یا انسان؟اسکیزوفرنی نمیدونم چیه😥😥ای بنده خداها از روستا اومدن تهران  یکشنبه میخان برن هرمزگان😥

عزیزم اینا الان تهرانن خونه پسرخالم از روستاهای خراسان اومدن بهشون گفتن برن هرمزگان تو هرمزگان انجا ...

من کسی و نمیشناسم ولی بدون تحقیق نرین بپرسین از چن جا از چند نفر بعد برن هستن کسایی که کار بلد باشن ، از تو گوگل سرچ کنید اطلاعاتی بدست بیارین ولی حقیقت داره مراسم زار و هستند کسایی که کاملا خوب شدن

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که