2777
2789
عنوان

حس‌میکنم زن پسرخالم روم حساس شده

301 بازدید | 22 پست

من متاهلم تعریف نباشه قیافم نسبت به دخترای دیگه فامیل بد نیست همیشه تو چش بودم ، شوهرمم خیلی خوشتیپ و ورزشکاره 

بعد پسرخالم تازه زن گرفته هردو معمولی رو به پایین هستند یعنی پسرخالم اصلا با شوهرم قابل مقایسه نیست  !

بعد ما خانوادگی باهم راحتیم یعنی جلوی هم میرقصیم بهم دست میدیم این خانمشم با شوهر من دست میده راحته کلا .... ((ولی من با این پسرخالم برخلاف پسرخاله های دیگم رسمی بودم همیشه در حد سلام خوبی خدافظ ))

ولی تازگیا متوجه شدم پسرخالم موقع خداحافظی و ... از من فرار میکنه دست نمیده خداحافظی نمیکنه 

وقتی من میام میشینیم روبروش فوری جاشو عوض میکنه 

یا وقتی من پامیشم راه میرم زنش با چشاش منو دنبال میکنه ببینه سمت شوهرش میرم یا نه 

یا وقتی من میام تو جمع سریع به شوهرش علامت میده که پاشو بریم 

اینارو کاملا متوجه میشم به عنوان یه خانم و اینکه زنش توهم زده که ممکنه من به شوهرش که زمین تا اسمون با شوهر من فرق داره نخ بدم اذیتم میکنه حس بدی میگیرم 

چیکار کنم ؟؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

به عنوان یه زن درک کن و بکش بیرون از ماجرا. 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غلط بیجا کرده بیشتر حرصش در بیاره تا عصبی بشه

والا خودم دیگه پسرخالمو میبینم از اینکه زنش فکر بد نکنه کم میمونه بخورم به دیوار گیج میشم کلا 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

چه بی اعتماد بنفسه، اینجور افراد حال آدمو بهم میزنن چون فکر میکنن کمبود دارن و بقیه خیلی بهترن و قراره جاشو بگیرن

.                                                                  
والا خودم دیگه پسرخالمو میبینم از اینکه زنش فکر بد نکنه کم میمونه بخورم به دیوار گیج میشم کلا

مشخصه مشکل داره وقتی نمیتونه یه ارتباط فامیلی چند ساله رو هضم کنه 

کاش تو اینجا بودی 💔

نظرتو برا خودت نگهدار شما که معلوم الحالید

دعوا نکنید توروخدا من نمیخوام لج کسی رو در بیارم فقط اینکه زنش فکر میکنه من از اوناشم و توهم زده ناراحتم میکنه کاملا مشخصه تو خونشون حرف من پیش اومده 

درحالی که شوهر من کجا شوهر اون کجا

خب میبنیی زنش حساسه شماهم رعایت کندست نده زیاد صمیمی نباش باهاشون همین بعضیا خب حساسن

خب خودشم به شوهر من دست نده شوهر من کلا اهل دست دادن نیست همیشه این خانم اولش دستشو دراز میکنه 

از وقتیم این زن گرفته کلا من باهاش دست نمیدم چندباری پسرخالم دستشو دراز کرد منم جوابشو دادک

شاید چون تازه اومده تو فامیلتون و خوب نمیشناسه حساسیت داره بعدا اوکی شه

۲ ساله اومده