2777
2789
عنوان

👈🏻سه دسته از مردم هیچوقت از نظر اقتصادی پیشرفت نمی کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 63 پست

توی ایران رفتارهای زشتی که با مستاجرا انجام میشه با کلاهبردارها و خلافکارها نمیشه 

مستاجر از دید مردم ایران :  مرد بی عرضه و زن ولخرج که تلاش نمی کنن و الکی خوش هستن  و به عمد پول هاشون را  حروم می کنن و بی عقل هستن نمی تونن خونه داشته باشن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا تو مملکت ما غلطه

قیمت ماشین انقد بالاس ک اتفاقا اگ وام نگیریم ضرر کردیم 

وام گنده میگیرن ی چیزی مث ماشین یا طلا می‌خرن ک کلی گرون تر میشه

خورد خورد قسط میدن 

درضمن این آقا ماهی ۲۰ ملیون تو ایران اجاره نداده ک بدونه خرید خونه بهترین کاره 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

هی خواهر من از این کارا از کجا بلد باشم آخه منه درون‌گرا

نه عزیزم کلی گفتم 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
باید تو کار تجربه داشته باشی سالها نه اینکه یک دفعه وارد کسب و کار بشید بدون تجربه

تجربه داشتیم ولی سه سال اخیر داغون شدیم قیمت دستوری دلار .فقط یک بازاری اینارو متوجه میشه.تمام بازاریای دور اطراف ناله میکنن.پسرخاله هام مغازه داشتن پس دادن چون نمیتونستن کرایه بدن.کار کردن الان تو ایران خیلی سخته و پرریسک

درضمن ی زمانی درست بود 

کسب و کار راه بندازی و با درآمدت ب خونه و ماشین و همه چی میرسی!

الان هر کاری راه بندازی انقد بازار خرابه ک درآمدت ب هیچی نمیرسه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

تجربه داشتیم ولی سه سال اخیر داغون شدیم قیمت دستوری دلار .فقط یک بازاری اینارو متوجه میشه.تمام بازار ...

درست میگید اوضاع اقتصادی روز به روز بدتر میشه مخصوصا تو یک سری شغل‌ها آزاد مثل مبلمان و ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
محله ما خونه حداقل سی میلیارد به نظرتون منطقی بخوابانید برای خونه؟ وقتی میشه با این پول کار کرد ؟!

محله ایی که ۳۰ میلیارد باشه خونه هاش مطمئنن صاحب ها شون ۱۰۰ میلیاردی دارن غصه شونو نخور 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
محله ایی که ۳۰ میلیارد باشه خونه هاش مطمئنن صاحب ها شون ۱۰۰ میلیاردی دارن غصه شونو نخور

منظورم تفکر اقتصادی افراده من غصه مال دنیا رو نمیخورم خیالتون راحت 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
منظورم تفکر اقتصادی افراده من غصه مال دنیا رو نمیخورم خیالتون راحت

جیگر من منظورم پولدارها بودن نه شما منو ببخش ناراحتت کردم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ناراحت نیستم جانم چیزی نگفتی شما با هم صحبت کردیم ❤️❤️❤️

عزیزید