2777
2789
عنوان

مامانا چقدر بارداری سخته هاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 158 پست
زنده باشی گلم❤💛خدا حفظشون کنه براتونمنم ی 82 روز دیگه دارمدعا کن ب موقع و سروقت خودش بیادخیلی سختی ...

قربونت عزیزم 

انشاالله به خوبی و خوشی و سروقت زایمان کنی و نی نی سالم وسلامت بیاد بغلت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من ۶ هفته باردار بودم آنفولانزا گرفتم بهم دارو ندادن فقط استامینفون دادن ولی تو هفته ها بالاتر بخاطر ...

هفته های اول ینی مهمتره ک ندادن؟

الان به من چرا دادن پس من دکتر عمومی رفتم تب داشتم حالمم بد

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طبیعیه عزیزم دیگه بچه از ماه چهارم به بعد تند تند وزن میگیره. به خصوص شما که دو قلو داری زودتر از بق ...

خیلی ویتامین داده دکترم

هرروز کلی میخورم 

دوتا جفت دوتا کیسه جدا حس میکنم الانه که شکمم بترکه

خدا کمکم کنه به خیر و خوشی به آخر برسونم

قربونت عزیزم انشاالله به خوبی و خوشی و سروقت زایمان کنی و نی نی سالم وسلامت بیاد بغلت

فدات قربونت💛❤🌟😘💚😍😚

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

اسی جان یسوال دیگه بعد آزمایش ک متوجه بارداریت شدی هفته چندم بود که رفتی دکتر زنان؟من هوز دکتر زنان ...

برو عزیزم

من ۵ هفته رفتم

گفت دو هفته دیگه بیا برای تشکیل قلب

دقیقا من الان اینجوریم غذای مامانمو میخورم خوبم غذای مادرشوهرمو میخورم حالم بد میشه

غذاهای چرب وسنگین کمتر بخور.که راحت بخوابی.هر وقتم معده ت درد گرفت قبل خواب یه لیوان شیر بخور مثل آب روی آتیشه

هفته های اول ینی مهمتره ک ندادن؟الان به من چرا دادن پس من دکتر عمومی رفتم تب داشتم حالمم بد

والا من دو تا دکتر رفتم گفت هیچی نمیشه دادبهت از دکتر زنانت سوال کن ببین چی میگا

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خدا عمرباعزت بهش'بده چ مادر خوبی منم از خونم بدم میومد ولی مادرم ی بار بهم نگفت بیا پیشم تازه یکی دو ...

الهیییییی ولی آخه مگه میشه مادر آدم اینطوری باشه؟؟؟؟

من فاصلشون زیاد بود بارداری دوم فشارم بالاتر از7نبود یه وضعی داشتم که نگم بهتره زایمانش هم از باردار ...

خدا حفظشون کنه 

منم پسر اولم ۷ سالشه 

من فشارم ده هست ولی قند لب مرز هست و هی باید رعایت کنم 

خدا اولی براتون سخت نگرفته که دونی رو بیارید 😅😅😅

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

برو عزیزممن ۵ هفته رفتمگفت دو هفته دیگه بیا برای تشکیل قلب

۵ هفته پس واس چی رفتی 

همون هفته ۸ برم براتشکیل قلب بهتر نیس؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

منم هماتوم داشتم لعنتی چقدر استرس کشیدم واسش

خیلی بده 😬😬😬

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

غذاهای چرب وسنگین کمتر بخور.که راحت بخوابی.هر وقتم معده ت درد گرفت قبل خواب یه لیوان شیر بخور مثل آب ...

شیر نمیتونم بخورم خیلی اذیت میشم اصلا به بدنم نمیسازه میترسم کمبود کلسیم بگیرم

والا من دو تا دکتر رفتم گفت هیچی نمیشه دادبهت از دکتر زنانت سوال کن ببین چی میگا

دکتر زنان نرفتم هنوز هیچ دکتری 

روز جمعه ام ک بود امروز منم تب کرده بودم 

خیلی ویتامین داده دکترمهرروز کلی میخورم دوتا جفت دوتا کیسه جدا حس میکنم الانه که شکمم بترکهخدا کمکم ...

من دوازده کیلو اضافه کردم با اینکه خیلی لاغر بودم ولی خداروشکر بچم درشت بود. من تا روز آخر سر کار هم میرفتم و دیگه آخراش نفسم بالا نمیومد.