2777
2789
عنوان

مامانا چقدر بارداری سخته هاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 158 پست
سلامت باشی قربونتشدیم اندازه ی شمابچه سوم😄😄

ای جان به سلامتی خیلی هم خوب ما که این فسقل حال مون عوض کرده اصلا شده عسل خونه 😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یسوال دارم هفته ۶ بارداری چقدر اهمیت داره؟

امزوز تب داشتم پنی سیلین دیلفناک داد دکتر بهم کلی ام انتی بیوتیک و استامینوفن دارم برابچه ضررنداره؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

والا من ۹ ماهم بود اصن معلوم نبود باردارم از بس شکمم کوچیک بود ولی پوستم کنده شد توبارداری از بس ویا ...

منم ویارم افتضاح بود از خونه م بدم میومد رفته بودم مونده بودم خونه ی مامانم

اسی جان یسوال دیگه بعد آزمایش ک متوجه بارداریت شدی هفته چندم بود که رفتی دکتر زنان؟

من هوز دکتر زنان نرفتم هفته ۸ خوبه برم نه؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یکی از همکلاسی های دانشگاهم ۸ ماهه بارداره داره فوق لیسانس میخونه .انقدددر زرنگه حد نداره یه لباسایی ...

خوشبحالش من از ۳ ماهگی دیگه نتونستم برم سرکار حتی

ای جان به سلامتی خیلی هم خوب ما که این فسقل حال مون عوض کرده اصلا شده عسل خونه 😂

زنده باشی گلم❤💛

خدا حفظشون کنه براتون

منم ی 82 روز دیگه دارم

دعا کن ب موقع و سروقت خودش بیاد

خیلی سختی کشیدم

چن ماهه از خونه نرفتم بیرون

استراحت مطلقی ام با شرایط سخت

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

منم ویارم افتضاح بود از خونه م بدم میومد رفته بودم مونده بودم خونه ی مامانم

خدا عمرباعزت بهش'بده چ مادر خوبی منم از خونم بدم میومد ولی مادرم ی بار بهم نگفت بیا پیشم تازه یکی دوبار ک خودم رفتم دفعه سوم هرچی در زدم باز نکرد زنگیدم گفت دیگه نیا من نیستم😭😭😭

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

یسوال دارم هفته ۶ بارداری چقدر اهمیت داره؟ امزوز تب داشتم پنی سیلین دیلفناک داد دکتر بهم کلی ام انتی ...

من ۶ هفته باردار بودم آنفولانزا گرفتم بهم دارو ندادن فقط استامینفون دادن ولی تو هفته ها بالاتر بخاطر عفونت ادراری آزیترومایسین و سفکسیم میخوردم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من دیشب آش خوردم تاصبح از ترس وسنگینی نخوابیدم حس میکردم شکمم میخواد بترکه

دقیقا من الان اینجوریم 

غذای مامانمو میخورم خوبم غذای مادرشوهرمو میخورم حالم بد میشه