2777
2789
عنوان

مامانا چقدر بارداری سخته هاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 158 پست
دکتر زنان نرفتم هنوز هیچ دکتری روز جمعه ام ک بود امروز منم تب کرده بودم

تب خیلی بده مراقب باش استامینفون ۳۲۵ بخور 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم‌دوقلو باردار بودم الان یک سالشونه آره بارداری دوقلویی واقعا نفس گیره انشاءالله سالم ب دنیا بیان ...

خیلی استرس داره

رفتم اکو قلب گفت قلب دوتاشون سالمه ولی یکیشون یه کم نامنظم میزنه قلبش انقدر نگرانم قراره دو هفته دیگه دوباره برم

الهیییییی ولی آخه مگه میشه مادر آدم اینطوری باشه؟؟؟؟

وااای اگه کاراشو بگم

چگرم خونه از کاراش

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

خیلی استرس دارهرفتم اکو قلب گفت قلب دوتاشون سالمه ولی یکیشون یه کم نامنظم میزنه قلبش انقدر نگرانم قر ...

ن عزیزم‌نگران نباش انشاءالله که حال دوتاشون خوبه دستتو بذار رو شکمت و ذکر بگو با آرامش 

وای منم‌انقد استرس کشیدم چقد سونو و آزمایش میشدم خداروشکر گذشت

واسه تو هم‌راحت میگذره توکلت به خدا باشه

ن عزیزم‌نگران نباش انشاءالله که حال دوتاشون خوبه دستتو بذار رو شکمت و ذکر بگو با آرامش وای منم‌انقد ...

دعاکن عزیزم

خیلی ناراحتم

مخصوصا وقتی شکممو نگاه میکنم میبینم دوتاشونم تکون میخورن میگم چرا دکتر اینجوری گفت

والا من ۹ ماهم بود اصن معلوم نبود باردارم از بس شکمم کوچیک بود ولی پوستم کنده شد توبارداری از بس ویا ...

شما تا چن وقت سرم میزدی؟دمیترون وآندانسترون میزدی؟من ۱۷ هفته م هنوز در هفته دو سه بار میزنم ونگرانم

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........