2777
2789
عنوان

مامانا چقدر بارداری سخته هاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 158 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دیگه خلاص دوقلو ام هستن دختر و پسرغلط کنم دیگه بچه بیارم یکماه تمام موندم خونه ی مامانم ویار شدید

وای ننه خدا کمکت کنه انشاالله به سلامتی فارغ بشی 😍😍😍

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بچه اولم عین خیالم نبود ولی دومی همه رو جبران کرد

عبن من 

بچه اول فرز و سریع و بدون مشکل 

دومی الان آخر هفت ماه هستم همه جام درد می‌کنه 

اولا هماتوم داشتم و استراخت بعد هماتوم جذب شد بار خونریزی در حد کم و بازم استراحت 

الآنم اصلا کف پا و کمر و همه جام درد می‌کنه کلا اصلا نمیتونم زیاد بشینم یا سرپا بمونم 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

من لاغرم هستما ولی رو به پاچیدنم

شاید تحرکت کمه و بدنت خالی میکنه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
عه به سلامتی انشاالله نمیدونستم بچه چندم هست ؟

سلامت باشی قربونت

شدیم اندازه ی شما

بچه سوم😄😄

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

عبن من بچه اول فرز و سریع و بدون مشکل دومی الان آخر هفت ماه هستم همه جام درد می‌کنه اولا هماتوم داشت ...

من فاصلشون زیاد بود

بارداری دوم فشارم بالاتر از7نبود یه وضعی داشتم که نگم بهتره زایمانش هم از بارداری بدتر 

خدا شاهده نفهمیدم بزرگه چطور ایقدی شد دور سرش بگردم دومی اندازه 5تا بچه از دماغم کشید😄😄😄الان 9سالشه همچنان درگیرشم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

طبیعیه عزیزم دیگه بچه از ماه چهارم به بعد تند تند وزن میگیره. به خصوص شما که دو قلو داری زودتر از بقیه متوجه میشی. اگه لاغرم هستی که بیشتر متوجه میشی چون عادت به شکم بزرگ نداری. کسایی که میگن نفهمیدم بارداریم چطور گذشت یا اصلا شکم نداشتم معمولا چاق هستند با بچه های کم وزن. شما درسته سختت میشه اما سعی کن زیر نظر پزشکت حتما قرص های ویتامینه بخوری تا بچه هات ریزه میزه به دنیا نیان. هرچی بچه ات درشتتر به دنیا بیاد شما راحتتری خودش هم کمتر اذیت میشه.