2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده چی کنم😭😭🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 19744 بازدید | 440 پست
چه مدت از این ماجرا میگذره؟

پارسال آذر ماه 

یه هفته به شب یلدا فهمیدم

حالم اصلا خوب نمیشه💔😔

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اسی منم شرایط شمارو داشتم.ولی شماره شوهرشو پیدا نکردم.نمیدووونی چقدر بهش محبت میکردم. الان فقط سگ مح ...

چه مدت از ماجرا میگذره؟ 

تونستی باهاش کنار بیای؟ 

ووواای من نمیتونم دیگه باهاش رابطه جنسی داشته باشم حالم از این بشر بهم میخوره 

فکر مکالمه تلفنی داشتن از یک ساعت هم بیشتر بوده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیام نبود مکالمه تلفنی بود

برو بگو حتما میشه پیگیریش کرد بگو تماسم رو ضبط صدا بوده

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

یه پسر ده ساله دارمپیگیرش نیستم ظاهرا ترک کرده اما معتقدم توبه گرگ مرگهفراموووش؟چیو فراموش کنم این ک ...

خدا بهت صبربده واقعا درکت میکنم 

چون خودم کشیدم

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

دیوونه رو لبم خنده آوردی نمیدونم من می‌نویسم ژنه خط فاصله گذاشتی میشه ژنه کیبوردش مینویس

😂آخه هی فک میکنم میخای بگی جن...ده انگار زبونت نمیچرخه میگه ژنه

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم) کاربرسال ۹۷ هستم.. یه آبانیه جذاب😌که نه مغرورم نه خودشیفته..من به آرزوهام قول رسیدن دادم💪

چه مدت از ماجرا میگذره؟ تونستی باهاش کنار بیای؟ ووواای من نمیتونم دیگه باهاش رابطه جنسی داشته باشم ح ...

۳سال. یک سال طلاق عاطفی گرفتم ...

سال دوم سوم و تا الان ،مثل ادم دارم زندگی میکنم...اولویت خودمم و بس و بچه هام البته. ۳ساله هپلی میگرده،چون دیگه بهش نمیرسم😗😗 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
یه پسر ده ساله دارمپیگیرش نیستم ظاهرا ترک کرده اما معتقدم توبه گرگ مرگهفراموووش؟چیو فراموش کنم این ک ...

من ۳تا ده ساله دارم.اون موقع۷سالشون بود‌.کلاس اول بودن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه رو ضبط صدا نبوده برنامه ضبط رو ندارم

الکی بگو

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

از شوهرت؟ الان تو خونست؟ شرمنده و پشیمونه؟ از دلت درآورده؟

اره تو خونس 

خونه نمیومد گفتم بیا خونه به توافق برسیم 

اومد تا که گفتم خونه بزن به نامم 

یا مهریمو بده جداشیم 

تا اینکه با یه کیک اومد خونه 

فکر کرد منظورم از توافق کردن بخشیدن هستش 

الآنم همش قربونت صدقه و غلط کردم و خاک تو سرم تو فرشته ای و و و هزارتا کوفت و زهرمار 

اما از دلم در نمیاد حالم ازش بهم میخوره 

دوسدارم کتکش بزنم

۳سال. یک سال طلاق عاطفی گرفتم ...سال دوم سوم و تا الان ،مثل ادم دارم زندگی میکنم...اولویت خودمم و بس ...

چجور سه سال پیش فهمیدی اما یه سال طلاق عاطفی گرفتی ؟ 

باید همون سه سال پیش طلاق عاطفی میگرفتی که 

وقتی باهاش هم بستر میشی حالت بهم نمیخوره ازش؟