من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
زنگ زدیم جواب میده هی میگه میام یا رد تماس میده چیکار کنم پلیس زنگ بزنم بگم چه بگم بچم نمیاد خونه
ببخشید چون احساس میکنم تاپیک سرکاریه ، زمان نیمذارم راهکار بدم گلی
امیدوارم من اشتباه کنم
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
عزیزم تاپیکات همه معلومه زیر 20 اصلا شن به کنار دو تا تاپیک قبل همینارو نوشتی فقط دختر و کردی خواهر یعنی چی آخه این کارا ملت میان وقتشونو میزارن یه چیز واقعی بخونن نه اینا
بعد من 23 ساله قلیون میکشم دوست پسرم میخواد سرمو ببره درصورتی که 10 سال یا بیشتر سیگاری بوده
والا حق داره
قلیون برای دخترو حتی خود پسرا هم خیلیاشون قبول ندارن
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
والا دخترم کار درستو همچین مادر پدرایی مکینن ما که سخت گیری نکردیم چی شد ساعت ۱۲ شبه معلوم نیست کجاس ...
والا خانواده ما پسر ها هم حق ندارند از ساعت نه شب بعد بیرون باشند...حتی اگر متاهل باشند...فقط در صورتی که کاری پیش اومده باشه و حالا خانم یا مادر اون آقا در جریان قرار گرفته باشه میتونه بیرون باشه