2777
2789
عنوان

آقا الان بگید من چیکار کنم رلم تهدید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه اصلاح شه؟

ببین عزیزم اون آدم ۲۳ سال این مدلی زندگی کرده و بزرگ شده، توهم یه مدل دیگه، 

ما وقتی میخوایم با کسی ازدواج کنیم بااااید همونی که هست و داریم می‌بینیم رو بپذیریم نه اینکه به امید تغییر کردنش باهاش ازدواج کنیم چون تغییر این مدل آدما احتمالش خیلییییی کمه

فوری کات

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

خجالت نمیکشید دخترا هر فردی که پارانوئیده میگید عجقم غیرتیه جمع کنید بابا.

غیرتی مردیه که بهت حس امنیت کنارت باشه ارومت کنه نه یه پارانوئید 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره،داشتن یار مازنی اینجوری که میزنین تو دل طبیعت باهم میخونین هنوزززززززز رویای تِرِه دارمِه

ببین یه درصد هم بخواد حماقت کنه که بعید نیست یبار دیدی یه اتفاق جدی افتاد با این کارهاتون زندگیتون رو جهنم نکنید 

به نظرم جوابشو بده از این سوال جوابها حتی زمانی که کراش و رل مد  نبود هم پسرا به دخترا میزدن 

یه تعهد سفت و سخت بگیر ازش بعدم جوابشو بده 

خب گفت اسکرین بده می‌دادی دیگه