2777
2789

من میخام بخوابم الان

هر کس کلمه ای آورد از من که از زندگیم چیزی گفتم و زندگیم فیکه همینجا بزاره

صبح بررسی میکنم

ممنون🙏

دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااا چی میگی؟

میگن سر شب نبودم منو تک کردن و مثلا دستمو رو کردن

حالا هم میخام بخوابم

مدرکاشون رو بزارن اینجا فردا میبینم

دلم💔نه عشق میخواهد ،نه دروغ های قشنگ💞نه ادعاهای بزرگ،نه بزرگ های پر ادعا!!! ❤دلم یک فنجان قهوه ی داغ☕ میخواهد و یک دوست👭 که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد🖤

من اینجا کسی رو نمیشناسم یعنی به اسم کاربری ها دقت نمیکنم که بفهمم کی راسته چی دروغ..راحت باشین😂😂

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

چرا باید فیک باشی ؟

نمیدونم والله 

من حتی یه کلمه هم از زندگیم نگفتم

حالا تاپیک بازه هر کس مدرکی از زندگی من داره بزاره

من اینجا کسی رو نمیشناسم یعنی به اسم کاربری ها دقت نمیکنم که بفهمم کی راسته چی دروغ..راحت باشین😂😂

والله بخدا

حالا چی هست یه سایت که بیایم دروغ بگیم که مثلا چی دارم و چی ندارم

با اینکه هیچ کس اینجا از زندگی من چیزی نمیدونه

من میخابم تاپیک بازه

هر کس مدرک داره بزاره