سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣
یجام میگه خودم ۲۵سالمه میخام برم خونه مجردی فک کنم هرسه تاشون با همین کاربری ان بعیدم نیست ولی مگه ک ...
والا راستش من گوشی ندارم خودم برا همین از این استفاده میکنم دختر بزرگمم داره حتما تعلیق شده که از گوشی خواهرش استفاده کردم اصلا نرفتم تایپیکا قبلی رو بخونم
بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
عزیزم من که نرفتم چک کنم ولی این گوشی مال دخترمه منم گوشی ندارم دختر بزرگمم خودش نی نی سایت داره نم ...
استارتر مجبور نیستی این داستان رو تکرار کنی دختر
دیگه ما موهامونو سفید کردیم اینجا
کوتاه بیا و یکم خجالت بکش که نصف شبی بقیه رو سر کار میذاری
سرت سلامت💚
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎