2777
2789
عنوان

سیگار پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 73 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر ، ساعت ۱۲ و نیم شب ملت رو سر کار میذاری گلی 

درسته این؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بدون سرزنش و نصیحت سعی کن ازش حالشو بپرسی.

یا اینکه بگو نگرانتم من که محدودت نمی کنم پس لطفا بگو بهم کجا میری که نگران نباشم تا دیروقت.

بعدشم بگو تا دیروقت بیرون بودن خطرناکه.

با لحن مهربون و دوستانه بگو.

نمیدونم واقعا آدم ۲۴ ساله خودش باید یه سری چیزارو بفهمه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

دخترتون همسن منه بزرگه دیگه مثل بچه دوران بلوغ نباید مار خاصی کنین خیلی عادی بهش بگین

البته سیگار دو دورهمی ها اصولا پایه ثابته

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑تاروت میخونم و فنجونتو تفسیر میکنم☕️🃏🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾 من از نسل زهرا و اعراب نیستم👐🏻موافق سقط جنین در صورت نبود وضعیت مالی مناسب✅

تا الان نبومده و آنقدر ریلکسی گلی؟؟زنگ زدی بهش؟والا من باشم پلیس هم خبر میکنمنزدیک ۱ شبه!!

زنگ زدیم جواب میده هی میگه میام یا رد تماس میده چیکار کنم 

پلیس زنگ بزنم بگم چه بگم بچم نمیاد خونه 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
من حدس میزنم خودش سیگار میکشه و ترس اینو داره که خانواده ش پیدا کنن. میخواد ری اکشن مادرای سایت رو ب ...

بعد من 23 ساله قلیون میکشم دوست پسرم میخواد سرمو ببره درصورتی که 10 سال یا بیشتر سیگاری بوده

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

گوشی ندارم من از گوشی دخترم استفاده کردم

یعنی یه دختر ۱۶ساله هم داری 😂😂😂😂😂😂😂

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ببخشید ولی وقتی تا این حد رسیده شما کار خاصی نمیتونی بکنی .چون دیره .من هم ۲۴ سالمه ولی حتی اگه پدر مادرمم نزدیکم نباشن قلیونم نمی‌کشم ۴ سال زندگی خوابگاهی و .. . شما از ریشه تربیت تون مشکل داره .