2777
2789
عنوان

چجوری به خانواده همسرتون خبر بارداری تون رو دادید🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 61 پست
هیچی هیچکس هیچ ذوقی نداشتنه خانواده من نه همسرمبه درررررررک که نداشتن فدا سر دخترام

برای منم نداشتن حتی شوهرم عین مجسمه   مهم نبود برام اصل کاری خودم بودم البته مادرشوهرم بال دراورد

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
ببخشید اسی یه سوال من اقدامم برا بچه دوم ولی خیلی دلم میخواد عید بریم مسافرت یکساله هیچجا نرفتیم اگع ...

اگه اقدام کنی و بگیره بهتر مسافرت راه دور نری چون بهت فشار میاد

خصوصا 3 ماه اول

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی هیچکس هیچ ذوقی نداشتنه خانواده من نه همسرمبه درررررررک که نداشتن فدا سر دخترام

اخی چرا اخه

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

هیچی  مامانم کلا در جریان  بود  چون باهام دکتر آزمایشگاه می اومد

خانواده شوهرم  خودم به مادر شوهرم گفتم 

گفت مبارک به کسی نگو  ولی رفتم  آزمایشگاه خواهر جاریم  دیدم و اون فهمید به جاریم گفته بود همان شد 

هم به مامانم هم به مامانش همسرم گفت

چ قشنگ 

خدا کنه منم خبر بارداریمو همسرم ب مامانم بده 🥺

البته مجردم و ۳۵سالمه و تو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن 😔

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

خیلی ازت ممنونم که با یه جمله بی فرهنگ،بی اصالت و بی تربیت بودنتو نشون دادی

تو بی فرهنگ و بی اصالتی ک  دوست داری تو کل زندگی داداشتو زن داداشت سرک بکشی بچه خودشونه دوست نداشتن بگن تو با نرفتن ب بیمارستان بی فرهنگی و عقده ای بودنتو نشون دادی

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

تو بی فرهنگ و بی اصالتی ک دوست داری تو کل زندگی داداشتو زن داداشت سرک بکشی بچه خودشونه دوست نداشتن ...

آفرین،بیشتر بگو،خودتو معرفی کن،شخصیت بی ارزشتو کاملاً بریز بیرون

تو بی فرهنگ و بی اصالتی ک دوست داری تو کل زندگی داداشتو زن داداشت سرک بکشی بچه خودشونه دوست نداشتن ...

چرافک میکنم زن داداششی  خب  بنظرم عزیزم تونبایدنظربدی بخودش مربوطه چون باشما مشورت نکرد

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود