2777
2789
عنوان

چجوری به خانواده همسرتون خبر بارداری تون رو دادید🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 61 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برامنم شوهرم زنگ زد به مامانش گفت

بعدش دیدنت تبریک گفتن؟ 

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

هیچی 

هیچکس هیچ ذوقی نداشت

نه خانواده من نه همسرم

به درررررررک که نداشتن فدا سر دخترام

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

می‌دونم همه الان بچه دارن ولی زیاد جلوی چشم نباش به چشم اعتقاد داری برا همین میگم

منم اعتقاد دارم

خیر انشاالله🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
زن برادر من هیچ خبری نداد،برادرم گفت،منم خیلی سرسری گفتم مبارکه و موقع زایمانش نرفتم دیدنش

چقد عقده ای خب دوست نداشته بگه تا از سلامت بچش مطمئن نبود

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

نگفتیم

چند سال بعد سقط یهو فهمیدن

به نظرم دلیلی نداره آدم بگه . بالاخره ببینش میفهمن . اگر هم تو ۹ ماه ندیدن و نفهمیدن پس انقدر رابطه شون نزدیک نیست که بخوان کلا بدونن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من میخواستم صبر کنم تا جنسیتش معلوم بشه جشن بگیرم به خانوادهامون بگمولی دوماه و نیم بودم یهو خونریزی ...

اخی عزیزم

انشالله صحیح و سالم بغل بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تا ۳ماهگی باشوهرم تصمیم گرفتیم به کسی حتی خانوادهامون نگیم ونگفتیم بعدش یه مهمونی گرفتیم دوطرفه دعوت کردیم و اونحا با سورپرایز بهشون گفتیم وقتی فهمیدن ۳ماهمه و تاحالا نگفتیم هنگ کردن 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
حتی اگه ماهای اول باشه؟

عزیزم ۳ ماه اول پر خطر تره

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من که بارداریم کلا عجیب بود😂با سر درد خیلیییی وحشتناک شروع شد ک هرچی قرص میخوردم خوب نمیشد رفتم دکت ...

اخی عزیییییزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زن برادر من هیچ خبری نداد،برادرم گفت،منم خیلی سرسری گفتم مبارکه و موقع زایمانش نرفتم دیدنش

زن برادر منم ب مامانم نگفت پیشه خواهرم بی بی چک زد وقتی خواهرم بی بی رو دید و بهش گفت مثبته دین و دنیارو خبر داد ب تنها کسی ک زنگ نزد و نگفت حافظ شیرازی بود 

بعد شب اومد ب من گفت منم چون میدونستم ب مامانم نگفته بهش گفتم چرا ب مامانی نگفتی اونم سرشو انداخت پایین و چیزی نگفت 

خیر سرش عروس بزرگه بود و مامانم چقد ذوق نوه دار شدنشو داشت

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟