2777
2789
عنوان

چجوری به خانواده همسرتون خبر بارداری تون رو دادید🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 61 پست
چ قشنگ خدا کنه منم خبر بارداریمو همسرم ب مامانم بده 🥺البته مجردم و ۳۵سالمه و تو جای خیلی کوچیک زندگ ...

بعد ۱۳ سال 

تازه وقتی به مامانم زنگ زد بابام جواب داد به اونم همسرم گفت 🤣🤩

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من میخواستم صبر کنم تا جنسیتش معلوم بشه جشن بگیرم به خانوادهامون بگمولی دوماه و نیم بودم یهو خونریزی ...

عزیز دلم چندماهته؟😘😍بسلامتی دنیا بیاد من شمارو یادمه ivfتون منفی شد  مجدد ivfکردی یا طبیعی باردار شدی؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه بد پس خدا کنه این ماه نباشم اقداممو لغو کنم فعلا🥹

عزیزم دعا کن من باشم ولی 😅

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ولش کن عزیزم بعضی ها عادت دارن توهربحثی نصیحت کنن درحالی که ربطی بهشون ندارع

کاری بهش ندارم،انگار بعضیا با گفتن حرفهای زشت آروم میشن، چون حرفهاش نصیحت نبود،به خیال خودش توهین بود،من جواب توهینشو ندادم چون واسه اینکار باید خودمو هم شان همین کسی کنم و خودمو انقدر پایین بیارم،ازت ممنونم

کاری بهش ندارم،انگار بعضیا با گفتن حرفهای زشت آروم میشن، چون حرفهاش نصیحت نبود،به خیال خودش توهین بو ...

بعضی ها عادتن بپرن به بقیه اینجا خیلی رایجه نمی‌دونم مشکلشون چیه 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
بعضی ها عادتن بپرن به بقیه اینجا خیلی رایجه نمی‌دونم مشکلشون چیه

منم همینطور،هرکسی یه نظری داره،انسانها با هم متفاوتن،یعنی قراره چون دیدگاهمون با هم فرق میکنه،توهینو پیش بگیریم؟

درک میکنم چی میگی،اما اون انتخابشو کرده بود،منم صلاح خودمو در این دیدم

تا چندماه نگفته ؟منم تا غربالگری نگفتم نه بخاطر پنهان کاری بلکه باقرص اورژانسی وکلی رفتارپرخطرداشتم باید اول مطمعن میشدم سالمه آبروم نره شاید هدفی نداشته عزیزم البته خودت حتمن پیش خودت دلیل قانع کننده ای داری 

تا چندماه نگفته ؟منم تا غربالگری نگفتم نه بخاطر پنهان کاری بلکه باقرص اورژانسی وکلی رفتارپرخطرداشتم ...

من کلاً پرتوقع نیستم،اما شما درنظر بگیر همسر برادرت به خانوادش،فامیلاش که شهر دیگه زندگی میکنن،خبر داده باشه،اونوقت مادرهمسرش و خواهر همسرش ندونن،شما باشی چه فکری میکنی؟الآن اگه بگم بدی در حقش نکردیم،شاید چون خواهرشوهرم فکر کنی اغراق میکنم،اما رفتار ما باهاش در حدی بود که فامیل خودش اذعان کردن به خوب بودن و سنگ تموم گذاشتن(همسر برادر من قبل از ازدواج اصلاح کرده بود،اما ما دوباره مثل قدیم بردیمش آرایشگاه،شیرینی پخش کردیم،بس که ذوق داشتیم،من انقدر خوشحال بودم که باور نمیکردن خواهرشوهرم)

من کلاً پرتوقع نیستم،اما شما درنظر بگیر همسر برادرت به خانوادش،فامیلاش که شهر دیگه زندگی میکنن،خبر د ...

عزیزم پس حق باتو بود ولی ای کاش می‌بخشیدی می‌رفتی بخاطربرادرزادع ت!بعدبرای تلافی همون کارباهاش میکردین مخفی کاری میکردی 

عزیزم پس حق باتو بود ولی ای کاش می‌بخشیدی می‌رفتی بخاطربرادرزادع ت!بعدبرای تلافی همون کارباهاش میکرد ...

در حال حاضر رابطمون خوبه و برادرزادمو دوست دارم،اما بنظرم واقعاً یه جاهایی کوتاه اومدن عواقب داره و متاسفانه همسر برادر منم یه مقدار شخصیتی داره که متوجه حد و حدود نیست،منم تصمیم گرفتم با هرکسی در حد قدرت درکش رفتار کنم