2777
2789

حداقل شما واسم تعریف کنید 🖤

چه حسی داره اولین باری که رفتید🖤

وقتی گنبد طلا رو میبینید🖤

وقتی صحن انقلاب رو به روی پنجره فولاد وایمیستید🖤

بگید یکم گریه کنم بغضم خالی شه دارم خفه میشم🌧🖤

یا حرم امام حسین و کربلا چه حسی داره؟؟

یا مثلا جمکران🌧🖤🖤🖤

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

مارو هم نطلبیده 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روحت به آرامش میرسه وقتی که رفتم برای اولین بار دقیقا یادمه بارون داشت میومد 

کاش بشه بازم لیاقت شو داشته باشم کاش فقط یبار دیگ برم 

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

دلتنگی؟نه بابا😭😭التماس دعا

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊

خیلی آدم مذهبی نیستم، ولی به امام رضا ارادت دارم. هر بار که میرم ناخوداگاه همون شعر معروف میاد تو ذهنم: آمدم ای شاه پناهم بده... 

برام پناهه و پر از ارامش

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

دفعه اول رفتم عادی بودم چون بچه بودم هیچی نفهمیدم 

ولی وقتی بزرک شدم و فهمیدم دنیا چطور میگذره دلم پربود تا رفتم مشهد یا حرم حضرت معصومه دلم شکست و گریه کردم یه جای امن هست حس میکنی رفتی تو بهشت و یکی هست که ب دردو دلت گوش بده 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
انشاالله قسمتتون میشه میرید🥺منم الان خیلی دلم هوای امام رضا رو کرده دلم شکسته دوس دارم برم تو حرم ز ...

منم دلم میخواست الان حرم باشم 🥺

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

واقعا یه تیکه از بهشتن

همه چی آرومه در عین حال که شلوغ و پرسرو صداست

خالی میشی از همه چی وبرمیگردی برای شروع

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.