2777
2789
عنوان

من حساسم یا حق دارم 😐🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 31 پست
25 منم۲۶ ایشون

توی سنی هست که می‌فهمه این چیزا رو. پس براش مهم نیستی.

نمی‌دونم شایدم اونقدر باتجربه نیست. اما با توجه به اینکه گفتی مجردی رفته مسافرت، پس یعنی زرنگه و بچه ننه نیست که نفهمه این چیزا رو. من که میگم براش مهم نیستی.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توی سنی هست که می‌فهمه این چیزا رو. پس براش مهم نیستی.نمی‌دونم شایدم اونقدر باتجربه نیست. اما با توج ...

اینطور قضاوت نکنین

شما هیچ شناختی از مردها ندارین بعد از روی‌احساسات یه چیزی میگین

خلقت مردها طوریه که رو این قضایا حساس نیستن و راحت ازش عبور میکنن

حتی اگه‌برای خودشون این اتفاق بیفته دقیقا شب رو براحتی میگیرن میخوابن....

چون این آقا شناخت زیادی از روحیات خانم ها نداره فکر کرده ایشونم گرفته خوابیده

کاربر آقا

اینطور قضاوت نکنینشما هیچ شناختی از مردها ندارین بعد از روی‌احساسات یه چیزی میگینخلقت مردها طوریه که ...

خب شما که میگین مردها عقلانی رفتار میکنن، به نظرتون وقتی دزد خونه رو میزنه، عقلانی هست که آدم راحت بگیره بخوابه توی همون خونه؟! اتفاقا مرد برای تامین امنیت خانوادش، هرکاری می‌کنه اون لحظه. نه اینکه بگیره بخوابه. به نظرم این آقا مرد مناسبی برای تشکیل خانواده نیست برای ایشون .

والا من بودم بهشم نمیگفتم

طرف رفته تفریح‌چرا باید نگران باشه؟ بیکاره مگه؟

بعد اصلا چه رابطه ای بین ماست؟ هیچی فقط اشنایی😐 اصلا به اون‌چه خونه ما چیشده؟😐

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
اینطور قضاوت نکنینشما هیچ شناختی از مردها ندارین بعد از روی‌احساسات یه چیزی میگینخلقت مردها طوریه که ...

چرا مردای اطراف ما باشعورن پس😐

زنگ زده گفته دزد اومده بعد پسره رفته پی عیشش دوباره 

خب شما که میگین مردها عقلانی رفتار میکنن، به نظرتون وقتی دزد خونه رو میزنه، عقلانی هست که آدم راحت ب ...

مرد نه یه پسر ۲۶ساله،یکم اسم مرد برای یه پسر ۲۶ساله که اوج هیجاناتشه زیادی بزرگ وسنگینه

ادما رو تو اینجور موقعیت ها باید شناخت پس اشنایی برای چیه

اخه به اون چه خونه ی منو دزد زده؟ 

اصلا چرا باید بهش بگم؟ من بودم میگفتم خب به منچه چیکار کنم؟😐😂 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

عزیزم جدا از همه ی نظراتی که دادیم، پیش مشاور هم برو حتما. بگو با این آقا می‌خوام ازدواج کنم. این اتفاق افتاده و ایشون اینجوری برخورد کردن توی این موقعیت.

بگو رفتارش نرمال بوده یا چی؟

به نظرتون مرد مناسبی هست برام یا نه؟ مشاور به اون آقا هم میگه بیاد برای مشاوره قبل ازدواج. این بهترین راه هست برات. الکی الکی جدا شدن هم خوب نیست. اول تلاشتو بکن بعد .

اخه به اون چه خونه ی منو دزد زده؟ اصلا چرا باید بهش بگم؟ من بودم میگفتم خب به منچه چیکار کنم؟😐😂

دوست عزیز این دو نفر با هم دارن اشنا شن به اون چه که 

دختره نیومده بگه بیا دزدها رو بگیر ولی وقتی بفهمه همچین مشکلی بوجود اومده اگه ادم عاقلی باشه حداقل یه زنگ میزنه یا نگران میشه 

معلومه ادم خوش گذرون و بیخودیه