2777
2789
عنوان

بعد از فشار عصبی سمت راستم درد دارم

150 بازدید | 42 پست

ظهر با همسرم دعوام شد و بعدش شونه و کتف راستم همراه بازوم درد داره و گرفته 

کلا بعد هر فشار عصبی اینجوری میشم کسی اینجوری بوده؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اعصاب رو همه چی اثر میزارهمن بعد فشار عصبی دست چپم اینجوری میشه مراقب خودت باش اصلا فشار نیار به خود ...

زنی که شوهر داره امکان نداره بتونه مراقب خودش باشه و به خودش فشار نیاره

من بعد از یه دعوا با همسرم انگشتای دست و پام شروع کرد به درد گرفتن و سِر شدن ، مچ دستم و بازوهام درد میگرفت ، بعد یهو درد میپیچید میرفت سمت زانوهام ، چند ماه اینطوری بودم رفتم دکتر گفت بیماری فیبرومیالژیا گرفتی که در اثر استرس و فشار عصبی دائم و زیاد به وجود میاد و گفت درمانی نداره . 

الان ۴ ماه میگذره ، بهتر شدم ولی هنوز درد دارم . قرص هم میخورم.

به نظرم شما هم سعی کن به جوونی خودت رحم کنی و غصه هیچی رو نخور ، من انقدر غصه خوردم که مریض شدم. 

من بعد از یه دعوا با همسرم انگشتای دست و پام شروع کرد به درد گرفتن و سِر شدن ، مچ دستم و بازوهام درد ...

من یه بار تو دوران دبیرستان اینجوری شدم،دست و پام سر شد و دستام بشدت درد میکرد انگار چوب شده بودم

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
من بعد از یه دعوا با همسرم انگشتای دست و پام شروع کرد به درد گرفتن و سِر شدن ، مچ دستم و بازوهام درد ...

انشاالله که حالتون بهتر میشه 

پای چپمم درد داره جوریکه به سختی عادی راه میرم انگار عضلاتم میگیره نمیدونم چرا 

من یه بار تو دوران دبیرستان اینجوری شدم،دست و پام سر شد و دستام بشدت درد میکرد انگار چوب شده بودم

برای من ادامه داره وخوب نشده ، از ماه مهر تا الان اینجوریم. البته قرص خوردم کمتر شده ولی کاملا خوب نشدم. فقط سِر بودن دست و پا از بین رفت ، ولی انگشتای دستم ، مچ دستم گاهی درد میگیره