2777
2789
عنوان

بعد از فشار عصبی سمت راستم درد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 42 پست
منم همههه ی علائم شمارو دارم ،فکر کردن بیش از حد به همه چیز،تجزیه و تحلیل همهههه چیز و همه رفتاری،فک ...

بله منم خیلی حساس و زودرنجم .

برای چیزای چرت گریه میکنم ، برای اتفاقی که هنوز نیفتاده گریه میکنم.

یکی مریضی بگیره ، اگر یه کوچولو علائم داشته باشم میگم حتما منم بیماری اون رو گرفتم. 

اگر کسی حرف نامربوطی بهم بزنه تا سالها تو ذهنم میمونه و خودخوری میکنم. 

برای آینده نگرانم ، حتی این وضع گرونی و دلار و .. رو میبینم نگرانم ، با خودم میگم یعنی چه اتفاقی برامون میفته 

بله منم خیلی حساس و زودرنجم .برای چیزای چرت گریه میکنم ، برای اتفاقی که هنوز نیفتاده گریه میکنم.یکی ...

من دور ازجونشون خدا عمر باعزتشون بده ولی حتی فکر مرگ عزیزامو میکنم و اشک میریزززرمااا بخصوص تو دوران پریودم،قشنگ خودآزاریه بخدا،یه حرف میتونه منو تا مرز انفجار برسونه،یه حرکت میتونه یکیو تا آخر عمر از چشمم بندازه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دور ازجونشون خدا عمر باعزتشون بده ولی حتی فکر مرگ عزیزامو میکنم و اشک میریزززرمااا بخصوص تو دوران ...

چقدر مثل همدیگه هستیم ، منم تو تصوراتم فکر میکنم اگر روزی خدا نکرده عزیزانم نباشن چکار میکنم انقدر گریه میکنم که حد نداره ... حتی رفتم دکتر روانشناس و گفتم برای این مسئله خیلی فکر میکنم و گریه میکنم و میگم اگر  اونا نباشن برای من چه اتفاقی میفته و .. 

منم متاسفانه کینه ای هستم و به قول شما اگر بدی از کسی ببینم تا آخر عمر نمی بخشمش ، ولی در واقع با نبخشیدن خودم رو عذاب میدم . 

من آبان ماهی هستم. شما چی ؟

چقدر مثل همدیگه هستیم ، منم تو تصوراتم فکر میکنم اگر روزی خدا نکرده عزیزانم نباشن چکار میکنم انقدر گ ...

وای بخدا منم آبانماهیم😐😑دقیقا انگار داشتید منو توصیف میکردین .‌..

وای بخدا منم آبانماهیم😐😑دقیقا انگار داشتید منو توصیف میکردین .‌..

چه عجیب .. پس حتما به ماه تولد هم مربوط میشه.. 

من با اینکه خودم متولد این ماه هستم ولی واقعا ویژگی کینه ای بودنم رو دوست ندارم چون دارم به خودم آسیب میزنم. 

من متاهل هستم و قصد بارداری دارم و سعی میکنم جوری برنامه بریزم که بچه خودم آبان ماهی نشه چون واقعا بعضی اخلاقامون خوب نیست. 

مثلا یکی به پدر و مادر من خیلی بد کرد و سالها قهر بودن ، ولی پدر  ومادرم بخشیدن و طرف رو جایی ببینن سلام و علیک میکنن ، بعد من که هنوز با طرف قهرم و کلی حرص میخورم که چرا پدر و مادرم با اون شخص حرف زدن . پدر ومادرم میگن ول کن انقدر کینه ای نباش و...

چه عجیب .. پس حتما به ماه تولد هم مربوط میشه.. من با اینکه خودم متولد این ماه هستم ولی واقعا ویژگی ک ...

من هم اینکه کینه ای هستم هم اینکه خییییلی صفرو صدم،یعنی حده وسط ندارم،تا خوبم اوکیه ولی بد شم درست بد میشم،بنظرم در مقابل کینه ای بودنمون خیلیییی زیاد مهربون و صبوریم بخصوص برای شریک زندگیمون،از اونام که صبر میکنم صبر میکنم ولی یهو منفجر میشم ...واکنشام شدیدا آنی و لحظه ای،زبونم حس میکنم تنده و قشنگ قدرتشو دارم یکیو بچزونم😑

کلا نظرم اینه نکات منفیمون بیشتره،واقعا عقربیم😐🤣

من هم اینکه کینه ای هستم هم اینکه خییییلی صفرو صدم،یعنی حده وسط ندارم،تا خوبم اوکیه ولی بد شم درست ب ...

دقیقا منم همینم...یعنی انگاری خدا کپی پیست کرده .

با همسرم تا خوبه ، من خوبم ... بعد گاهی یه مسئله ای رو هی تکرار میکنه و بزرگش میکنه ، هی میگه میگه ، من سکوت میکنم و میگم باشه بی خیال و... یهو عصبانی میشم و جیغ میزنم و ساکت میشه. 

من خیلی نسبت به پدر ومادرم دلسوزم و دوست ندارم کسی نگاه چپ کنه بهشون ، ۲تا برادر دارم و خواهر ندارم ، یعنی بعضی موقع ها اگر زن داداشام حرف بدی بهشون بزنن ، قدرت اینو دارم که لهشون کنم ولی خودمو کنترل میکنم .

به نظرم اینکه مبگن طبق تحقیقات اکثر قاتل های دنیا آبان ماهی بودن ، درسته . 

من اگر از کسی بدم بیاد تو ذهنم هزار بار میکشمش و.

حالا در مقابل شوهرم تیر ماهی هست  و اصلا کینه ای نیست و همیشه اون منت کشی میکنه ، و جالب اینکه هر چی تیر ماهی دیدم اینطور بودن 

دقیقا منم همینم...یعنی انگاری خدا کپی پیست کرده .با همسرم تا خوبه ، من خوبم ... بعد گاهی یه مسئله ای ...

وای دقیقا😂😂😂😂😂

بنظرم خونواده کلا برامون حرف اوله،منم مامان بابام خط قرمزم هستن،فقط برعکس نامزد من مهرماهیه و اونم زودجوش میاره حالا من چون دوسش دارم صبوری میکنم خیلی جاها کوتاه میام یا بحثو من تموم میکنم یا حتی من بهش زنگ میزنم ولی اگه ببینم عمدا میخواد بی توجهی کنه یا بحث و دعوا راه بندازه منم از اونوری میشم🤣😂بشدتم وفاداریم

وای دقیقا😂😂😂😂😂بنظرم خونواده کلا برامون حرف اوله،منم مامان بابام خط قرمزم هستن،فقط برعکس نامزد م ...

من خیلی هم مغرور هستم ، برای عروسیمون جاریم کرم ریخت که چرا برای دادن کارت عروسی ، عروس خانم خودش نیومد کارت رو بده و گفت پس ما عروسی نمیایم ، برادرشوهرم گفت این دختر رو نگیر به دردت نمیخوره ،  خلاصه اونا عروسیمون نیومدن ، منم از زمان عروسیم تا الان که ۷ سال گذشته باهاشون قهرم و یکبار  برادرشوهرم بعد عروسی زنگ زد دعوتمون کرد که بریم خونش ولی زنش دعوت نکرد و خودش حرف زد ، منم گفتم هر موقع بابت اینکه نیومدن عروسیمون اومدن عذرخواهی گردن ، اون موقع آشتی میکنم ، چون اونا بودن که اشتباه کردن نه ما. 

من خیلی هم مغرور هستم ، برای عروسیمون جاریم کرم ریخت که چرا برای دادن کارت عروسی ، عروس خانم خودش نی ...

چه جاری حسودی ...حالا چه فرقی داشت ...حق داشتی واقعا، من برا عزیزام فقط مغرور نیستم مثلا برا مامانم یا بابام که البته همونام شده مثلا مامانم یچیزی گفته ناراحت شدم از صبح رفتم تو اتاق هر چی صدام زدن نیومدن هیچی نخوردم تا عصر🤣😂دیگه خودشون اومدن سراغم واسه نامزدمم گاهی هی غروره قلقلکم میده ولی میگم ما خیلی احساساتی هستیم و واقعی عاشق میشیم،نمیتونم عمیقا براش مغرور باشم

چه جاری حسودی ...حالا چه فرقی داشت ...حق داشتی واقعا، من برا عزیزام فقط مغرور نیستم مثلا برا مامانم ...

منم فقط نسبت به پدر ومادرم غرور ندارم ، البته اونم به قول شما تا یه کوچولو هست ، ولی چون اخلاقم رو میدونن میان دنبالم. 

شوهرم میگه پدر ومادرت لوست کردن 😂

انشاالله که خوشبخت بشی .

منم فقط نسبت به پدر ومادرم غرور ندارم ، البته اونم به قول شما تا یه کوچولو هست ، ولی چون اخلاقم رو م ...

همچنین شما عزیزدلم،خوشحال شدم از هم صحبتی باهاتون