2777
2789
عنوان

بعد از فشار عصبی سمت راستم درد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 42 پست
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️چی بگم والاایشالا بهتر میشی نگران نباش تنگی نفس و اینا که نداری؟

اینو همیشه دارم بخاطر تیروییدم همیشه نفس نفس میزنم انگار باردارم  از بس نفس کم میارم دکتر میگه از تیروئیدته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینو همیشه دارم بخاطر تیروییدم همیشه نفس نفس میزنم انگار باردارم از بس نفس کم میارم دکتر میگه از تی ...

خب پس نگران نباش

یکم آروم تر شی بهتر میشی 

ولی بازم میگم استرس و فشار عصبی خیلیییی ب آدم آسیب میزنه

سعی کن بیشتر مراقب خودت باشی حرص زیاد نخوری

God؛

برای من ادامه داره وخوب نشده ، از ماه مهر تا الان اینجوریم. البته قرص خوردم کمتر شده ولی کاملا خوب ن ...

منم انگشتامو مچ دستم درد میگیره ولی هیچوقت فکر نکردم ممکنه بخاطره اون باشه ...

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
انشاالله که حالتون بهتر میشه پای چپمم درد داره جوریکه به سختی عادی راه میرم انگار عضلاتم میگیره نمید ...

ممنونم عزیزم. انشالله شما هم زودتر خوب میشی .

من بعد این بیماری دیگه سعی میکنم خودم رو به بی خیالی بزنم ، تا شوهرم کاری کنه که ناراحت بشم ، سعی‌میکنم از محیط دور بشم یا بزنم به خنده و مسخره بازی که فشار عصبی از روم برداشته بشه.

شما هم این مشکلاتت فقط به خاطر اعصاب هست ، سعی کن به طریقی حلش کنی و تو محیط تنش زا نباشی .

ممنونم عزیزم. انشالله شما هم زودتر خوب میشی .من بعد این بیماری دیگه سعی میکنم خودم رو به بی خیالی بز ...

کاش تاپیک قبلمو بخونی بدونی شرایطم چجوریه 

ظهرم که شوهرم اونجوری کرد بدتر این شد حالم 

عصبانیت خودشو خالی کرد عصرم شروع کرده به معذرت خواهی که دست خودم نبود و روم نمیشه تو چشات نکاه کنم و از این حرفا ولی حال منو به این روز انداخت فایده ش جیه

منم انگشتامو مچ دستم درد میگیره ولی هیچوقت فکر نکردم ممکنه بخاطره اون باشه ...

انشالله که نباشه. 

دکتر به من گفت این بیماری نوعی رماتیسم عصبی میشه که توی هیچ عکس و رادیوگرافی نشون داده نمیشه ولی از لحاظ ذهنی تو درد رو تو اون نقاط بدنت حس میکنی . 

انشالله که نباشه. دکتر به من گفت این بیماری نوعی رماتیسم عصبی میشه که توی هیچ عکس و رادیوگرافی نشون ...

وای آفرین دقیقا یوقتایی بی دلیل مخصوصا انگشتام درد میگیره، من بخاطره استرس همه بلایی سرم اومد ...هورمون استرسم بالاس و بشدت استرسیم 

وای آفرین دقیقا یوقتایی بی دلیل مخصوصا انگشتام درد میگیره، من بخاطره استرس همه بلایی سرم اومد ...هور ...

سم ترین چیز واسه بدن واقعا استرسه ، باعث به وجود اومدن هزار نوع بیماری خودایمنی میشه . 

سعی کن تا مسئله ای باعث استرست میشه محیطت رو عوض کنی و خودت رو مشغول کاری کن و نزار بدنت تخریب بشه.

انشاالله که حالتون بهتر میشه پای چپمم درد داره جوریکه به سختی عادی راه میرم انگار عضلاتم میگیره نمید ...

عزیزم قرصو گفتم بخور اول برو داروخونه یه پرس و جو کن یا لااقل برو دکتر ولی اینطور که میگی ظاهرا از اعصابته ازدواج و شوهر داری خیلی سخته خدا صبرت بده 

سم ترین چیز واسه بدن واقعا استرسه ، باعث به وجود اومدن هزار نوع بیماری خودایمنی میشه . سعی کن تا مسئ ...

من بخاطره استرس اگزما گرفتم پسوریازیس گرفتم،دست چپم ناراحت شم درد میگیره،سردردای میگرنی با اینکه فقط ۲۷ سالمه،شما فکر کن سره چررررت ترین موضوع ممکن من استرس میکشم بدددد

من بخاطره استرس اگزما گرفتم پسوریازیس گرفتم،دست چپم ناراحت شم درد میگیره،سردردای میگرنی با اینکه فقط ...

منم دقیقا مثل شما اگزما گرفتم روی دستم اینطور شد ، بعدش پسوریازیس روی شکمم زد ، دائما سردرد میگیرم... 

همه علائم استرس مشابه هم هست‌ 

ای خدااا... کاش تبدیل به آدم بی خیال بشم . 

منم دقیقا مثل شما اگزما گرفتم روی دستم اینطور شد ، بعدش پسوریازیس روی شکمم زد ، دائما سردرد میگیرم.. ...

منم همههه ی علائم شمارو دارم ،فکر کردن بیش از حد به همه چیز،تجزیه و تحلیل همهههه چیز و همه رفتاری،فکر به آینده گریه کردن و ناراحتیای سرسام آور برا چیزی اصلا اونقدرام مهم نیست... من کلا شخصیت حساسی دارم واقعا نعمته بی خیالی