2777
2789
داره هی میدم اما اصلا سرفه نمیاره لاقل دخترم سرفه کنه بیان بیرون چرک ها

دارو عطاری میارم تخم شنبلیله مبارک با ملات بهش میدم بعد اون مواد ولرم شد آبکش میکنم می‌زارم لای پنبه می‌زارم روسیه اش خوبه عالیه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داره هی میدم اما اصلا سرفه نمیاره لاقل دخترم سرفه کنه بیان بیرون چرک ها

شربت برم هگزین خلط آور و باعث سرفه و دفع خلط میشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دارو عطاری میارم تخم شنبلیله مبارک با ملات بهش میدم بعد اون مواد ولرم شد آبکش میکنم می‌زارم لای پنبه ...

فردا وقت دکتر متخصص گرفتم میترسم یوقت سهل انگاری کنم عفونت بزنه به خونش

فردا وقت دکتر متخصص گرفتم میترسم یوقت سهل انگاری کنم عفونت بزنه به خونش

اره عالیه ببر خوبه انشالله چیزی نیس 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

فدات عزیزم هرچند دکتر زیاد بردیم یکم پیازداغش زیادمیکنم بخوابونن ازمایش و عکس ریه بردارن من مطمعن بش ...

اره اینا صددرصد هست ولی چه میشه کرد

چهارتخته بهش بده 

یک قاشق چایخوری تو ظرف حرارت بده مثلا ده بیست ثانیه 

بعد آب بریز

بعد یک قاشق چایخوری حرارت ندیده بریز تو آب 

با کمی نبات بگذار جوش بخوره 

بعد بده بخوره 

چهارتخته بهش بده یک قاشق چایخوری تو ظرف حرارت بده مثلا ده بیست ثانیه بعد آب بریزبعد یک قاشق چایخوری ...

اتفاقا گرفتیم اما بلد نبودم دم کنم تخم شربتی بود فککنم ۳و۴نوع تخم توشه