جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دکترا هم همینو میگن خودش میگه من حاضرم هر کاری بکنم هر جایی بخوای بیام تا ثابت بشه من کاری نکردممیگه ...
کسایی که رابطه جنسی با افراد مختلفی دارن احتمال آلوده شدنشون بیشتره ولی این دلیل نمیشه که تنها راه انتقالش رابطه باشه ژیلت و تیغ الوده لباس زیر و حوله آلوده (مخصوصا کسایی ک باشگاه و استخر زیاد میرن) سوزن الوده مثلا وقتی ازمایش خون میدن یا بریده شدن پوست و رفتن الودگی توی خون و.... هزار تا اتفاق ممکنه افتاده باشه تا مطمئن نیستی به همسرت شک نکن اونم الانی ک خودش کلی استرس داره
اخه سید نمیشناسماینهمه دکتر بردمشفایده نداشتیعنی واقعن بدون دارو و با دعا خوب شد؟! چه مدت بعد از دعا ...
پسرمنم دقیقا انگشتش زخم شد بعد مثه گوشت اضافه شد کم کم شد زگیل.زگیلش خیلی بزرگ شد اندازه ی یه نخود،انگشت کوچیک دستش بود بعد اون زگیل انکشت کناریش و آلوده کردو کم کم انگشتای دستش۳۰تازگیل زدحتی صورتش و رولبشم زد