2777
2789
به نظرم الکی شک نکن من بچه ۳ ساله دیدم زیگیل داشته دختر باکره دیدم داشته رابطه جنسی تنها راه انتقالش ...

دکترا هم همینو میگن 

خودش میگه من حاضرم هر کاری بکنم هر جایی بخوای بیام تا ثابت بشه من کاری نکردم

میگه الکی تهمت میزنی

من بیگناهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای دختر بیچاره من زیاد شددلم خونه براش لطفا دعاش کنیدمنم دعا میکنم شما مبتلا نشده باشیذ

عزیزم برو پیش ی سیدخوب دعامینویسه زگیلاش میره پسرمنم اینجوری بود انگشتاش پرشده بود هرکارمیکردم نمیرفت وای نمیدونی چقد بدبود

بله متفاوت هستن بعد اینکه بچه ۳ساله هم میتونه زگیل تناسلی بگیره از مادرش حین زایمان

درسته 

بنظرخودم داره روی ناحیه تناسلیشون دو تا خیلی خیلی خیلی ریز دیگه هم میزنه 

این یعنی داره زیاد میشه؟؟؟؟

درسته بنظرخودم داره روی ناحیه تناسلیشون دو تا خیلی خیلی خیلی ریز دیگه هم میزنه این یعنی داره زیاد می ...

عزیزم صرف ۴تا حرف که نمیشه تشخیص گذاشت

باید برن ازمایش بدن هردوتون ازمایش بدین اگه خدایی نکرده ویروس باشه نوعشم مشخص میشه 

خب نگران نباش این ویروسه هم گاهی تا سه سال مشخص نمیشه .شاید هرچی بوده واسه قبل ازدواج بوده ولی خب از ...

قبل من میدونم رابطه داشته اما چون گذشته بود برام مهم نبود یعنی ممکنه بعد ۳سال خودشو نشون بده؟

عزیزم صرف ۴تا حرف که نمیشه تشخیص گذاشتباید برن ازمایش بدن هردوتون ازمایش بدین اگه خدایی نکرده ویروس ...

اگه زیگیل خودش رو نشون بده هم نوعش خطر ناکه؟من میترسم 

درسته بنظرخودم داره روی ناحیه تناسلیشون دو تا خیلی خیلی خیلی ریز دیگه هم میزنه این یعنی داره زیاد می ...

🫠دختر من چن ماهه پوستم کنده شده، کارایی ک گفتم انجام بده.... بازم خود دانی...

🫠دختر من چن ماهه پوستم کنده شده، کارایی ک گفتم انجام بده.... بازم خود دانی...

اگه فیریز کنه زیاد نمیشه؟شما انجام دادی زیاد نشد؟شما تست تاپ اسمیر دادی؟علائمتون چی بود

قبل من میدونم رابطه داشته اما چون گذشته بود برام مهم نبود یعنی ممکنه بعد ۳سال خودشو نشون بده؟

بله صد درصد ویروس در بدن میمونه و هرموقع سیستم ایمنی فرد صعیف بشه خودشو نشون میده 

ایدزم ممکن داخل بدن فرد باشه ۳۰ سال بعد خودشو نشون بده 

مثل تبخال که همیشه رو لب نیس فقط موقع های استرس یا تنش خودشو نشون میده