fatima_m80 مدیر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 74 عنوان زیگیل تناسلی | مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 127 پست سلام دوستان کسی هیت که داشته باشه یا در موردش بدونه 1403/10/14 | 23:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatima_m80 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 74 به نظرم الکی شک نکن من بچه ۳ ساله دیدم زیگیل داشته دختر باکره دیدم داشته رابطه جنسی تنها راه انتقالش ... دکترا هم همینو میگن خودش میگه من حاضرم هر کاری بکنم هر جایی بخوای بیام تا ثابت بشه من کاری نکردممیگه الکی تهمت میزنیمن بیگناهم
بهار۱۳۹۲ عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7811 دختر من ده سالشه داره روی انگشت پا دارهزیگیل تناسلی با زیگیل پا تایپش فرق میکنه بله متفاوت هستن بعد اینکه بچه ۳ساله هم میتونه زگیل تناسلی بگیره از مادرش حین زایمان
fatima_m80 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 74 گوشت اضافه گل کلمی نیست با ذره بین نگاه کنید اگه گل کلمی بود زگیله اینقدر ریزه من متوجه نمیشم بعد میشه گوشت اضافه یهو دو سه تا باشه و یهو بزنه
afsoon_mkn عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 89 گوشت اضافه گل کلمی نیست با ذره بین نگاه کنید اگه گل کلمی بود زگیله ن ربطی نداره واس منم بزرگ شد گل کلمی شد اما کوچیک ک بود گل کلمی نبود، کم کم میشه
شیرینی_ناپلئونی_سابق عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 1268 برای دختر بیچاره من زیاد شددلم خونه براش لطفا دعاش کنیدمنم دعا میکنم شما مبتلا نشده باشیذ عزیزم برو پیش ی سیدخوب دعامینویسه زگیلاش میره پسرمنم اینجوری بود انگشتاش پرشده بود هرکارمیکردم نمیرفت وای نمیدونی چقد بدبود
fatima_m80 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 74 بله متفاوت هستن بعد اینکه بچه ۳ساله هم میتونه زگیل تناسلی بگیره از مادرش حین زایمان درسته بنظرخودم داره روی ناحیه تناسلیشون دو تا خیلی خیلی خیلی ریز دیگه هم میزنه این یعنی داره زیاد میشه؟؟؟؟
afsoon_mkn عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 89 خب نگران نباش این ویروسه هم گاهی تا سه سال مشخص نمیشه .شاید هرچی بوده واسه قبل ازدواج بوده ولی خب از ... نهایتا تا ۲ دوسال مشخص میشه ها😐🤔
بهار۱۳۹۲ عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7811 درسته بنظرخودم داره روی ناحیه تناسلیشون دو تا خیلی خیلی خیلی ریز دیگه هم میزنه این یعنی داره زیاد می ... عزیزم صرف ۴تا حرف که نمیشه تشخیص گذاشتباید برن ازمایش بدن هردوتون ازمایش بدین اگه خدایی نکرده ویروس باشه نوعشم مشخص میشه
fatima_m80 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 74 خب نگران نباش این ویروسه هم گاهی تا سه سال مشخص نمیشه .شاید هرچی بوده واسه قبل ازدواج بوده ولی خب از ... قبل من میدونم رابطه داشته اما چون گذشته بود برام مهم نبود یعنی ممکنه بعد ۳سال خودشو نشون بده؟
fatima_m80 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 74 عزیزم صرف ۴تا حرف که نمیشه تشخیص گذاشتباید برن ازمایش بدن هردوتون ازمایش بدین اگه خدایی نکرده ویروس ... اگه زیگیل خودش رو نشون بده هم نوعش خطر ناکه؟من میترسم
afsoon_mkn عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 89 درسته بنظرخودم داره روی ناحیه تناسلیشون دو تا خیلی خیلی خیلی ریز دیگه هم میزنه این یعنی داره زیاد می ... 🫠دختر من چن ماهه پوستم کنده شده، کارایی ک گفتم انجام بده.... بازم خود دانی...
afsoon_mkn عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 89 اگه زیگیل خودش رو نشون بده هم نوعش خطر ناکه؟من میترسم ممکنه چند تایپ مختلف داشته باشه هم کم خطر هم پر خطر، نوع های کم خطرش معمولا زگیل میزنه در کنارش میتونه پر خطرشم باشه
fatima_m80 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 74 🫠دختر من چن ماهه پوستم کنده شده، کارایی ک گفتم انجام بده.... بازم خود دانی... اگه فیریز کنه زیاد نمیشه؟شما انجام دادی زیاد نشد؟شما تست تاپ اسمیر دادی؟علائمتون چی بود
بهار۱۳۹۲ عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7811 قبل من میدونم رابطه داشته اما چون گذشته بود برام مهم نبود یعنی ممکنه بعد ۳سال خودشو نشون بده؟ بله صد درصد ویروس در بدن میمونه و هرموقع سیستم ایمنی فرد صعیف بشه خودشو نشون میده ایدزم ممکن داخل بدن فرد باشه ۳۰ سال بعد خودشو نشون بده مثل تبخال که همیشه رو لب نیس فقط موقع های استرس یا تنش خودشو نشون میده
afsoon_mkn عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 89 قبل من میدونم رابطه داشته اما چون گذشته بود برام مهم نبود یعنی ممکنه بعد ۳سال خودشو نشون بده؟ معمولا میگن تا نهایت بعد ۲ سال