2777
2789
اگه زیگیل خودش رو نشون بده هم نوعش خطر ناکه؟من میترسم

ربطی به بروزش نداره هردو میتونه باشه

البته این ویروس دراقایون کم خطرتر در خانم ها خطرناک تر

اگه نوع کم خطرباشه با رسیدگی و دوری از تنش و استرس دفع میشه 

عزیزم برو پیش ی سیدخوب دعامینویسه زگیلاش میره پسرمنم اینجوری بود انگشتاش پرشده بود هرکارمیکردم نمیرف ...

اخه سید نمیشناسم

اینهمه دکتر بردمش

فایده نداشت

یعنی واقعن بدون دارو و با دعا خوب شد؟! چه مدت بعد از دعا خوب شد؟!

انقدر ناراحتم خودشم روحیه اش خرابه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله صد درصد ویروس در بدن میمونه و هرموقع سیستم ایمنی فرد صعیف بشه خودشو نشون میده ایدزم ممکن داخل بد ...

😐ایدز تا نهایتا بعد ۳ ماه خودشو نشون میده و سیستم ایمنیو ضعیف میکنه، خود بیماریه ک باعث میشه سیستم ایمنی ضعیف بشه!

بله صد درصد ویروس در بدن میمونه و هرموقع سیستم ایمنی فرد صعیف بشه خودشو نشون میده ایدزم ممکن داخل بد ...

بله متوجه شدم 

الان بهمون قرص های سیستم ایمنی دادن و اینکه گفتن نباید استرس داشته باشید

و من تست دادم که یک ماه دیگه جوابش میاد 

گفتن از همسرتون تست نگیرید چون به احتمال زیاد منفی میشه و اگه برای شما مثبت بشه میگن که شما داشتید

دکترا هم همینو میگن خودش میگه من حاضرم هر کاری بکنم هر جایی بخوای بیام تا ثابت بشه من کاری نکردممیگه ...

کسایی که رابطه جنسی با افراد مختلفی دارن احتمال آلوده شدنشون بیشتره ولی این دلیل نمیشه که تنها راه انتقالش رابطه باشه ژیلت و تیغ الوده لباس زیر و حوله آلوده (مخصوصا کسایی ک باشگاه و استخر زیاد میرن) سوزن الوده مثلا وقتی ازمایش خون میدن یا بریده شدن پوست و رفتن الودگی توی خون و.... هزار تا اتفاق ممکنه افتاده باشه تا مطمئن نیستی به همسرت شک نکن اونم الانی ک خودش کلی استرس داره

اگه فیریز کنه زیاد نمیشه؟شما انجام دادی زیاد نشد؟شما تست تاپ اسمیر دادی؟علائمتون چی بود

ب هرحال فیریز بااااید انجام بشه، بهترین روش در حال حاضر، من خود زگیلو دیدم فهمیدم دارم و رفتم دکتر، درکنارش قرص و پماد دادن

😐ایدز تا نهایتا بعد ۳ ماه خودشو نشون میده و سیستم ایمنیو ضعیف میکنه، خود بیماریه ک باعث میشه سیستم ...

اون hiv نه ایدز 

اچ ای وی خود ویروس اما ایدز حالتی است که بیمار علائم داره

از ۳ ماه میتونه باشه تا ۲۰ سال ۳۰ سال بستگی به ویروس و بدن فرد داره

ولی خود اچ آی وی بعد ۶ماه تو ازمایش خون مشخص میشه ک هست 

اخه سید نمیشناسماینهمه دکتر بردمشفایده نداشتیعنی واقعن بدون دارو و با دعا خوب شد؟! چه مدت بعد از دعا ...

پسرمنم دقیقا انگشتش زخم شد بعد مثه گوشت اضافه شد کم کم شد زگیل.زگیلش خیلی بزرگ شد اندازه ی یه نخود،انگشت کوچیک دستش بود بعد اون زگیل انکشت کناریش و آلوده کردو کم کم انگشتای دستش۳۰تازگیل زدحتی صورتش و رولبشم زد

نترس عزیزم سیستم ایمنی، با قرص، غذای سالم ینی فست فود و قند کم یا حذف بشه و ورزش، با اینا درمان میشه ...

من خیلی آدم استرسی هستم الان دیشب با کاندوم رابطه داشتیم چون دکتر گفت اشکالی نداره 😭😭😭