2777
2789
من الان چیکار کنم؟🥲🥲🥲میگه بسوزونی زیاد میشه

به اونی ک گفتم پیام بده برو پست ها و ریلزاشم نگاه کن اطلاعات کاملی داده خودمم بهش پیام دادم سفارشتو کردم امیداورم هرچه زودتر درمان شید ❤️ تا جایی ک من خبر دارم تو ۲تا۶ ماه با دارو میشه درمان شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

و گفتن برید و زندگی عادیتون رو داشته باشید. من الان سوالم اینه میتونیم رابطه با کاندوم داشته باشیممی ...

ویروس hpv فقط ۴ دقیقه در محیط بیرون زتده میمونه

و از طریق لیزر و استخر و پوشیدن لباس مبتلا امکان انتقال وجود نداره

اصلی ترین و میشه گفت تنها راه انتقالش جنسی 

رابطه دهانی هم میشه

درمانش بسته به نوع ویروس اول اینکه باید واکسن گارداسیل بزنید

بعد اینکه اگه پرخطرنباشه بعد ۲سال دفع میشه

اگه پرخطرباشه پروسه درمان طولانی تر

اها اگه گیلان بودین دکترای خودمو بهتون معرفی میکردم🥲عزیزم لیزر ک دیگ انجام نمیدن اصولی نیست باعث می ...

اها منظورتون فیریز هست؟راستی ما سمت اسالم تالش خونه داریم

من الان چیکار کنم؟🥲🥲🥲میگه بسوزونی زیاد میشه

🤦🏻‍♀️فقط هرکاری میکنی پیش دکتر و متخصص برو انقد بگرد ک بهترینو پیدا کنی، ب هییییچ وجه یوقت ب اینا ک میبینی تو اینستا هستن میگن درمان اچ پی وی دست ماست🗿اعتماد نکن، اصلا اصلا اصلا

زیگیل خیلی بده

انگشت پای دخترم اول به در گیر کرد بدجور زخم شد بعد زیگیل زد

خیلی ریز بود اهمیت ندادم بیشتر شد

بردم کرایو

کردیم بهتر شد بعد باز درامد لیزر کردیم بدتر شد

خیلی ناراحتم براش

الان رفتم یه متخصص پوست دیگه

داره درمان دارویی انجام میده

استارتر امیدوارم نگرفته باشی اما خیلی مواظب باش لامصب شرش کنده نمیشه همش درمیاد دختر ده ساله من ناامیده همش گریه میکنه

با کاندومم منتقل میشه

واااااای پس من چیکار کنم 😭😭😭

پس چرا دکترا گفتن برو زندگیتو کن اگر داشته باشه شما هم گرفتی و تماااام 

خب الان چکار کنم ؟گفتن چون خودشو نشون داده پس ویروس خطرناک نیست