2777
2789
عنوان

تمریناتی برای ایجاد حال خوب و خود ارزشمندی

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 30 پست

رسیدن به خواسته هامون به راحتی آب خوردن 👇

یکی از نعمت های قدرتمند و باشعوری که خدا به ما داده آب هست این رو دانشمندان با انجام آزمایشاتی کاملا متوجه شدن که ساختار مولکولی آب بعد از اینکه کلماتی رو بهش گفته میشه یا به لیوان نوشته میشه و چسبانده میشه کاملا تغییر میکنه

آبی که بهش از کلمات مثبت استفاده شده بعد از یخ زدن حالت بلوری و خیلی منظم شکل گرفته درحالیکه برعکسش کلمات منفی یک یخ کدر و بسیار نامنظم تحویل داد و ...

میدونید که بدن ما هفتاد / هشتاد درصد از آب تشکیل شده

حالا با این تکنیکی که دور هم از امروز انجام میدیم قراره به هر خواسته ای که دارید برسیم فقط کافیه باور داشته باشید و با ایمان و حس خوب انجامش بشید

قراره از امروز هفت ما هشت لیوان آب بخوریم ( کسانیکه عادت ندارین از لیوان کمتر شروع کنین به مرور بیشترش کنید )

من هر روز یه عبارت تاکیدی رو اینجا قرار میدم هر لیوان آب که می خواین بخورین اول لیوان رو توی دستتون بگیرین پر از حس مثبت بشین ( حس خوب واقعی خیلی مهمه ) بعد عبارت تاکیدی امروز رو بهش بگید و آب رو جرعه جرعه و با حس و حال خوب بخورین نوش جان کنید  یا حتی می تونید عبارت تاکیدیتون رو بنوسین و روی لیوان بچسبونید

دوستان باور کنید اگه با ایمان قلبی و حس خوب انجامش بدید به لطف خدا بهترین ها رو براتون رقم میزنه

خوب عبارت تاکیدی امروز که قبل از هر لیوان آبت باید بگی این هست 👇

هر آن چیزی که حق الهی من باشد به راحتی آب خوردن و از راه های عالی به سمت من جاری می شود

یا به زبان ساده تر خودمون

خدایا هر چیزی که حق منه به راحتی آب خوردن و از راه عالیش به سمت من برسان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان وقتی شما با کلام قدرتمندتون و حس خوبتون به مولکول های آب روزانتون شکل زیبایی میدین و بعد وارد بدنتون میکنین در واقع فرکانس جدید و انرژی مثبت رو وارد بدنتون میکنین و اینجاست که تغییر شروع  میشه

عبارت تاکیدی  روز دوم👇

هر روز درهایی از نعمت و فراوانی به روی من باز میشه

دوستان لطفا لیوان آبتون رو امروز با این عبارت تاکیدی بخورید چون مرتبط با چالش هفتمون هست 👇

من با عشق و توجه به بدنم اون رو پاکسازی میکنم و روز به روز سبک تر میشم

گاهی ذهنمون پر از صدا هست دلمون می خواد هر طوری شده این صداهای مزاحم رو توی سرمون ساکت کنیم

بععضی وقتها با کوچکترین مسئله سریع خودمون رو سرزنش می کنیم 😯

خیلی وقتا حق با ما هست هاااااا ولی بازم عذاب وجدان می گیریم 😕

گاهی پیش هم میاد که ناخودآگاه خودمون رو با چیزای عجیب مقایسه می کنیم  همش فکر میکنیم از همه عقب موندیم و در نتیجه پر از حسرت میشیم 😳

و ...

اینجاست که این سبک زندگی باعث میشه دیگه به مرور هیچی شادمون نکنه

عزت نفس و اعتماد بنفسمون روز به روز میاد پایین 👎

و متاسفانه کلی عوارض جسمی و روحی هم مثل بی خوابی ، تپش قلب ، بدن درد و ... نصیبمون میشه 😞

همه چی از درون خودمون شروع میشه ...

چاکراها مرکز انرژی ما هستن وقتی بسته باشن  انرژیمون اکثر اوقات پایینه

حتی جون نداریم حرف بزنیم چه برسه بخوایم به آرزوها و اهداف بزرگ و ثروت و ... برسیم

آدمی که چاکراهاش بستس 👇

💜 مدام درگیر مشکل جسمی و روحی میشه

💜 همش می ترسه و اهمال کاری میکنه

💜 مدام احساس وابستگی میکنه

💜 بخشیدن دیگران براش سخته

💜 توی برقراری روابط با دیگران مشکل داره

💜 احساس ضعف میکنه و اعتماد بنفسش پایین میاد

💜 اکثرا بی دلیل عذاب وجدان داره و خودش رو سرزنش می کنه

💜 خشم و عصبانیتش رو نمی تونه کنترل کنه

💜 نمی تونه از خودش دفاع کنه

و ...

دوستان با پاکسازی درون و متعادل کردن چاکراها ما می خوایم کاری کنیم که به مرور بتونیم بدون پرش ذهنی بتونیم فقط در حال زندگی کنیم و یه آرامش بی نظیری رو تجربه کنیم😍

فقط توی این مسیر عجله نکنید پله پله و با حوصله تمریناتمون رو انجان بدین

برای پاکسازی چاکراها باید یه سری آماده سازی های اولیه رو انجام بدیم

چالش این هفته ما که در ارتباط با پاکسازی چاکراهامون هست 👇

این هفته ورودی های ذهنمون رو کنترل می کنیم

حالا چطوری ؟؟؟؟؟

همه ما می‌دونیم که اخبار منفی می‌تونه تأثیر بسیار زیادی روی روحیه‌مون بذاره همینطور فیلم های ناراحت کننده و پر از صحنه های خیانت ، رمان های غم انگیز و ...

همه ی اینا باعث پایین اومدن فرکانس انرژیمون میشه در واقع ذهن ما این خاطره رو در خودش ثبت میکنه و بعد از مدت ها به خودمون بر می گردونه

البته کمک کردن به هم نوعانمون و گوش دادن به درد دل‌هاشون بسیار بشر دوستانه هست هاااا .

ولی همیشه قبل از حادثه ای از خودمون بپرسیم آیا کاری از دست من برمیاد ؟؟؟؟؟

اگه بله پس حتما انجامش بدیم تا احساس آرامش و سبکی کنیم

اما اگه نه دیگه سعی کنیم در اون شرایط نمونیم

مثلا دو اتومبیل تصادف کرده تا آخر ماجرا وایسادیم و صحنه رو آنالیز میکنیم درحالیکه کاری از دستمون بیاد

پس چالش این هفتمون به هر ماجرای تلخی اجازه ورود به مغزمون رو نمیدیم

( اگه کمکی از دستمون برمیاد انجام میدیم وگرنه ورودی های ذهنمون رو میبندیم و فکرمون رو به یه چیز دیگه مشغول می کنیم )

تلوزیون فیلم غم انگیز میده سریع کانال رو عوض می کنیم

همسایه از خبر مرگ یه نفر که چندین سال پیش با جزئیات کامل مو به مو تعریف میکنه زیرکانه موضوع رو عوض می کنیم

خوندن رمان ها ، داستانک هایی که متن های دلخراش دارن مطلقا ممنوع

و ...

دوستان این مرحله برای باز کردن و پاکسازی چاکراها خیلی مهمه سعی کنید حواستون باشه و خوب رعایت کنید تا تمرینات بعدی که کنار هم انجامش خواهیم داد آماده باشین

لطفا با اومدن چالش جدید قبلی ها رو فراموش نکنید بزارین روتین زندگیتون بشه

پس ما تا الان 👇

لیوان آبمون رو  عبارت زیبا میگیم و بعد میل می کنیم

هر روز ده مورد شکرگزاری هامون رو یا اینجا یا توی دفترچمون و ... می نویسیم

هر شب لیست کارهای فردا رو می نویسیم و از سخت به آسان اولویت بندی می کنیم تا فردا بتونیم با برنامه بریم جلو ...

قانون اول آشپزخونه ( پیشنبد - دستکش ) رو رعایت می کنیم ...

از دستامون محافظت بیشتری می کنیم  بهش رسیدگی می کنیم

ورودی های ذهنمون رو کنترل می کنیم و اجازه نمیدیم چیزهای منفی واردش بشن چون داریم خودمون رو برای یه چالش عالی آماده میکنیم

با آدمایی که فرکانس بالا دارن بیشتر معاشرت کنید👌

دخترا امروز می خوام در مورد مدار فرکانس انرژی باهاتون یکم صحبت کنیم ...

میدونید که هر کدوم از ما یه مدار فرکانسی انرژی از خودمون داریم

مثلا فرد X یه مدار فرکانسی از خودش داره

فرده Y شاید فرکانس انرژیش کمی بالاتر یا پایین تر از X باشه

من فرکانسم با اونا و بقیه فرق داره و ...

ما روزانه با هر احساسی که تجربه می کنیم سطح فرکانس انرژیمون تغییر میکنه

خوب حالا فرض کنید من هر روز توی خاطرات بد گذشته سیر می کنم

مدام خودم رو به خاطر اتفاقات بد گذشته سرزنش می کنم

فورا از دل خاطرات گذشته یه چیزی پیدا می کنم که بابتش عذاب وجدان داشته باشم

و ...

بدون شک با این رفتار من هر روز در پایین ترین مدار فرکانسی انرژی قرار خواهم گرفت و متاسفانه باید منتظر اتفاقات بعد در آینده ی نه چندان دور باشم

و برعکس اگه ذهنم رو عادت بدم به عشق ورزیدن ، شکرگزاری ، مثبت اندیشی و ... فرکانس انرژیم بالا میره و باید خیلی زود منتظر اتفاقات خوب باشم

(( کسانیکه فیزیک کوانتوم خوندن کاملا میدونن جریان چیه ))

دیدین بعضیا هر چقدرم که به تغذیشون میرسن و سیستم ایمنی بدنشون رو بالا میبرن باز خیلی زود بیمار میشن ...

این افراد توی مدار پایین از انرژی قرار دارن .

همینطور کسی که 👇

مدام اضطراب و دلشوره داره

وضع مالیش جور نیست

با دیگران نمی تونن ارتباط برقرار کنند

و ...

پس سعی کنید دوروبرتون رو با عوامل و آدمایی پر کنید که فرکانس انرژی مثبت بالایی دارن

چون این فرکانس مسری هست و مستقیما روی شما تاثیر میزاره😊

تاثیر افکار منفی بر ذهن ما👇

دیدین بعضی ها مثلا عروسی میرن ازشون میپرسین که عروسی چطور بود؟؟ 

میگن افتضاح ، غذا بد ، تالار سرد، عروس میکاپش افتضاح و‌.... 

این افراد فقط چیزهای منفی رو میبینن وگرنه قطعا هر عروسی یه دونه جنبه مثبت هم داره ...

یا مثلا میرن سینما میپرسین فیلم چطور بود؟

همیشه میگن خیلی بد بود چی بود این فیلم .... و کلی مثال دیگه 

این آدم ها یاد گرفتند همیشه جنبه منفی هر چیزی رو پررنگ کنن و همیشه در حال ناله هستن ...

✅️  از این به بعد منفی ها رو کلا حذف کنیم و جنبه های مثبت هر چیزی رو ببینیم ، و این مثبت ها اینقدر تو ذهنمون زیاد بشن که یاد بگیریم همیشه جنبه مثبت قضیه رو ببینیم

این هفته در کنار دیدن جنبه های مثبت به خودمونم برسیم حتما برای زیبایی تون هزینه کنید 

قرار نیست برید خودتون رو پلنگ کنید😂

فقط به پوست و مو و لباس ... برسید ، هم حال خودتون خوب میشه و هم وقتی همسرتون همیشه شمارو مرتب و شیک ببینن کیف میکنن✔️

پس یادمون باشه از امروز جنبه های مثبت هر اتفاقی رو ببینیم و به خودمون برسیم 👌👌

ما انسان ها طبیعت وجودمون اینجوریه که به افکار منفی بیشتر گرایش داریم ...

مثلا چندین سال پیش یه توهینی بهمون کردن کاملا با جزئیات یادمون هست ولی اتفاقات خوبش رو فراموش کردیم

دیدین مثلا یه لباسی میخریم بیست نفر ازش تعریف و تمجید میکنن 👌👌 بعدش یه نفر میاد میگه اصلا قشنگ نیست

کل نظر خوب بیست نفر رو میزاریم کنار زوم میکنیم به این یه نفر 😕😕

یا مثلا یه مطلبی توی فضای مجازی گذاشتی هزار نفر اومده لایک کرده 👍👍👍👍👍👍👍

سه نفر این وسط اومده دیسلایک کرده 👎👎👎

اون هزار نفر رو فراموش می کنیم و مدام توی ذهنمون در مورد این سه نفر سوال می کنیم که چرا اینجوری کردن و ...

دوستان راهی برای اینکه افکار منفی رو بیرون کنیم وجود نداره ...

اتفاقا هرچقدر بگی از امروز دیگه فکر منفی نمی کنم در واقع داری بیشتر بهشون زوم میکنی چون همین الانم داری بهشون فکر میکنی و بها میدی مگر اینکه اینجوری بتونی نادیده بگیریشون 👇

افکار منفی و مثبت مثل دو کفه ترازو توی ذهن ما هستن هر طرف که سنگین تر بشه حسش رو به قلب ما هدیه خواهد کرد

وقتی به مشکل دیروزت فکر میکنی سریع از دیروز تا الان چیزایی باعث شدن یه ذره احساس خوبی داشته باشی فکر کن (( کفه ترازوی مثبتت رو سنگین تر کن ))

با این کارت به مرور افکار منفی وقتی ببینن بهشون بها نمیدی روز به روز کمرنگ تر میشن و به این ترتیب تو تبدیل میشی به آدمی که مدام انرژی خوب حوادث رو از دلشون بیرون میکشه و حسش عالی میشه

و شماها خیلی بهتر از من میدونین که 👇

حس خوب برابر است با جذب های خوب 👌