2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زیگیل خیلی بدهانگشت پای دخترم اول به در گیر کرد بدجور زخم شد بعد زیگیل زدخیلی ریز بود اهمیت ندادم بی ...

ای وااااای یعنی بیشتر میشه؟؟؟؟ببینید آخه دکتر فوققق تخصص دید گفت به احتمال ۸۰ درصد نیست گفت من زیاد دیدم به احتمال زیاد گوشت اضافه اس

واااااای پس من چیکار کنم 😭😭😭پس چرا دکترا گفتن برو زندگیتو کن اگر داشته باشه شما هم گرفتی و تماااا ...

بله اگه همسرتون داره احتمالش بالای ۹۰ درصد ک شماهم مبتلا شدی

این ویروس از رابطه جنسی خ زود منتقل میشه حتی باهمون باراول

نمیدونم اصلا بهش نمیاد اینکارا رو بکنه من گیج شدم خودش اصلا اوند بهم گفت این چیه زدم

💆🏻‍♀️صد در صد نیست درصد کمی برای بقیه چیزام در نظر بگیر اما، نمیخوام حالتو بدتر کنما🥲ولی من یچیزایی دیدم و شنیدم تو زندگیم که.... فک میکنی طرفو میشناسی یهو ....🫠🫠اینم ک خودش اومده گفته اگ از رابطم باشه احتمالا یا ب فکر خودش نرسید این مشکل یا خواست دست پیش بگیره و بزنه ب اون راه خودشو، البته تهمت نزنیم بهتره🗿🥲ایشاالله ک اینطور نیست 

نمیدونم اصلا بهش نمیاد اینکارا رو بکنه من گیج شدم خودش اصلا اوند بهم گفت این چیه زدم

به نظرم الکی شک نکن من بچه ۳ ساله دیدم زیگیل داشته دختر باکره دیدم داشته رابطه جنسی تنها راه انتقالش نیست 

ای وااااای یعنی بیشتر میشه؟؟؟؟ببینید آخه دکتر فوققق تخصص دید گفت به احتمال ۸۰ درصد نیست گفت من زیاد ...

برای دختر بیچاره من زیاد شد

دلم خونه براش 

لطفا دعاش کنید

منم دعا میکنم شما مبتلا نشده باشیذ

به نظرم الکی شک نکن من بچه ۳ ساله دیدم زیگیل داشته دختر باکره دیدم داشته رابطه جنسی تنها راه انتقالش ...

دختر من ده سالشه داره روی انگشت پا داره

زیگیل تناسلی با زیگیل پا تایپش فرق میکنه

ای وااااای یعنی بیشتر میشه؟؟؟؟ببینید آخه دکتر فوققق تخصص دید گفت به احتمال ۸۰ درصد نیست گفت من زیاد ...

گوشت اضافه گل کلمی نیست با ذره بین نگاه کنید اگه گل کلمی بود زگیله

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.