2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر به شوهرم 

شامپو و قرص فولکونازول داده بود 

استفاده کرد خوب شد 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
شاید شامپوت خوب نیست به موهات نمیخوره ، یا درست نشستی سرت رو

رزماری پرژکه

همیشه با اون میشورم نمیدونم چرا یهویی شوره زدم

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)
هوا سرد شده پوستت خشک شده آب خونتون املاحش زیاد شده شامپوت به سرت نمیسازه دیگه استرس داری

آبو نمیدونم ولی هوا سرده اره و اینکه استرس دارم

آبو نمیدونم ولی هوا سرده اره و اینکه استرس دارم

اینا همه تاثیر داره 

سرت رو بشور اما خیلی چنگ نزن چون بیشتر پوست ریزی میشه با نرمی سر انگشتات بشور 

بعد حموم هم یه مقدار کممم روغن نارگیل اینا بزن 

استرس هم نداشته باش هر اتفاقی قرار باشه بی افته می افته  ذهنت رو آزاد کن بسپر بخدا

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
اینا همه تاثیر داره سرت رو بشور اما خیلی چنگ نزن چون بیشتر پوست ریزی میشه با نرمی سر انگشتات بشور بع ...

ممنون عزیزدلم

قارچ یا هورمونی

قارچ که فک نکنم شاید هورمونی باشه چون سه ماهه مثل همیشه پریود نشدم و خونریزی نداشتم اصلا

قارچ که فک نکنم شاید هورمونی باشه چون سه ماهه مثل همیشه پریود نشدم و خونریزی نداشتم اصلا

اگر پریود نشدی هورمونی منم تنبلی تخمدان دارم سرم پر ازشوره میشه مشکلت که حل شه برطرف میشه برو متخصص زنان،علایم تنبلی تخمدان تو هرکیه یه جوری مثلا جوش صورت بین نظمی پریودی پرمویی