2777
2789

سلام

بچه ها موضوع خیلی خیلی طولانیه 

از قبل تایپ شده

لطفاً صبوری کنید ، زود به زود میزارم

فقط خوندین لایک کنید بفهمم برا خودم نمی‌گم

واقعا نیاز به همدرد دارم نیاز دارم درک بشم

خستم خیلی خستم

پارت اول پست بعد

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

دو روز خواهر و مامانم رفته بودن تهران تموم این دو روز کارای کل خونه مادرم و نگهداری از پدرم(پدرم ناتوان نیست مامانم لوسش کرده) بر عهده من بود

به علاوه اینکه من ی بچه ۳ ساله دارم کارای خونه خودمم و شوهر حساسی هم دارم

واقعا اذیت شدم پنجه پام و مچ دستم و زانوم درد گرفت جوری ک میلنگیدم ، دیشب مامانم اینا اومدن کلی ذوق کردم چون من مامانمو دوست دارم و وابستشم یجوری ک هرروز دلم میخواد ببینمش

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بزار عزیزم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ادامشو جا نداشت تایپ کنم برا همین الان تایپ میکنم 

چیزی نمونده تموم بشه

خلاصه حتی ناراحتی موضوع شال هم به روش آوردم

گفتم فلانی ( خواهرم) همش تیکه میپرونه اعصابمو خورد کرده بگو تو قهری سر قهریت بمون 

چرا کرم می‌ریزی

تا کی دیگه

چکار برا پسرم کردی مامان مامان می‌کنی براش 

اگه آدمی مادر این بچه رو اذیت نکن

از این به بعد خونتون نمیام هرکسی خواست پسرم رو ببینه میاد خونم

از اونور زن عموی اون یکیم در اومد گفت تمومش کن به اینم گفتم دیگه تیکه نپرونه 

گفتم حالیشه مگع؟؟

چندبار خواستم اسنپ بگیرم نزاشتن

انقد حرص و جوش خوردم معدم باز خونریزی کرد مزه خون رو تو دهنم حس میکردم

...

پارت اول رو نمیبینم

همینجا گفته دیگه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟