2777
2789

من دختریم وقتی ۱۹ سالمه اوله جوونیم اما پدرومادرم پیرن چون دختر اخر هم هستم‌...

همه ی غراشون و خستگیاشون بی حوصلگیاشون و... واس ماس جوری ک افسردگی دارم

دلم میخواس مامانم با من ۲۵ سال فرق داشت بابام ۳۰ سال 

همه جوونیاشون روزای خوششون واس خواهر برادرم ک بزرگن بوده 

خلاصه همه ی اینها ب ی کنار 

یادمه وقتی ک کلاس ششم بودم یدفعه بابام اومد مدرسه کارناممو بگیره

بعد زنگ ورزش همه تو مدرسه بودیم بابام وارد حیاط شد رفتم سمتش دفتررو بهش نشون دادم 

بعد یکی از دوستام پرسید بابا بزرگت بود خیلی ناراحت شدم ولی اصن نشون ندادم گفتم نه بابام بود گفت عهههه واقعاااا 

یکی دیگه گفت چقدر بنده خدا پیر بود

همیشه ب دوستام ک مامان باباهاشون جوون بود حسودیم میشد میگفتم کاش منم بچه اول بودم کاش بچه اخر نبودم

بابام با من ۴۰ سال فاصله داره از ی طرفم سنش بیشتر از خودش میخوره

خوشبحال خواهر برادرم ک وقتی پدرومادرم جوون بودن روزای خوششون با اونا بوده

کاش وقتی جوون بودن من ب دنیا میومدم...

به قول شاملو که میگه: ما را از مرگ میترسانند، انگار که ما زنده ایم...

من با مامانم ۱۹سال با بابام ۲۴سال اختلاف سنی دارم

مطمعن باش اختلاف سنی کم هم خودش دردسر داره😂

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. آخه‌ خواهر من مسئله اینه که اینجا بعضی از دوستان معتقدند نباید زیر ۲۵ سال حتی ازدواج کرده چه برسه به بچه دار شدن. اتفاقا وقتی تجربیاتی مثل تجربه شما رو میگیم اصلا قبول نمیکنن

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

دقیقااااااااااااا همینطوره 

و پدرو مادرایی ک تو سن بالا بچه دار میشن فقط بخاطر خودخواهی خودشونه و به فکر اون بچه نیستن 

اتفاقا خواهر کوچیک منم اختلاف سنی خیییلی زیادی با مامان بابام داره و میدونم درآینده این مشکلات داره

من ۵۵ هستم و حاملم

جدا؟ بچه چندم؟ شوهرتون چند سالشونه؟

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
من ۵۵ هستم و حاملم

ایول چه خوب

بچه چندمتون؟

میشه برام دعا کنید خیلی استرس دارم اخر هفته سونو دارم

دعا کنید بچم مشکلی نداشته باشه

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍

اینجوری نگو

بابای من اگه الان بود ۵۲ سالش میشد

منم الان ۱۹ سالمه از ۱۵ سالگیم مریص بود از اون نوقع داداشم ۲۳ سالش بود ولی تا زمانی که فوت کرد یبارم منت نزاشتیم سرش که تورو ما میبریم دکتر یا چی

چطوری دلتون میاد

لایک نکن خواهر منننن  

این چیزا به روحیه پدر و مادر برمیگرده نه سن شون 

من یکی از دوستام از مادر و پدرش خیلی کوچیک تر بود بچه آخرم بود ولی حتی با مامانش پارتی هم میرفت😁 یا کلی سفر دوتای میرفتن 

برعکس یکی دیگه از دوستام مادرش جون هم بود ولی حال نداشت تا سر کوچه بره همیشه افسرده بود 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️