2777
2789
عنوان

اسم این رمان چیه

51 بازدید | 7 پست

بچها من خیلی وقت یه رمان خوندم که اسم دختره باران بود اسم داداشش هم ماهان بود دختره معمار بود پسری که دوستش داشت هم اسمش مهراد اگ اشتباه نکنم 

مامان بابای دختره هم خارج از کشور بودن 

اگ اسم رمان یادتون اومد بگین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هی یادش بخیر یه زمانی از این رمان‌ها زیاد میخوندم😂😂😂

در آخر دختر و پسر با هم ازدواج میکنن💀

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑

پولدار و خارج بودن نصف رمانای عصر جاهلیت موضوعشون این بود نصف دیگه پسر عموی از خارج برگشته و استاد د ...

وای آرههه

و بیشترشون دختر و پسر که تو دانشگاه همکلاس بودن با هم لج میکنن و دختره رو شیشه ماشینِ پسره با رژ فحش مینویسه و پسره باد لاستیک ماشین دختره رو خالی میکنه و...

وای خداااا

اینا چی بود میخوندیمممم😂🚶‍♀️

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑