2777
2789
دل منو شکست رفت اونو گرفت

فکر نمیکنم یه دل شکستن مستحق این باشه ک اسید بپاشی رو صورت خودش،دیگه چ برسه به زنش ک تو این ماجرا هیچکاره اس

آدمیزاد حق انتخاب داره،تو هم به کسی جواب رد میدادی،اون حق داشت اسید بپاشه تو صورتت؟

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😅😅فاطی کماندو جان شما ک از مردا بدتری

این جامعه عمرت درست بشه

خدایاااااا پول و موقعیتش رو بده من برم از اینجااا🥲

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

فکر کردی بقیه ماها این شرایط نداشتیم.

مگه قرار همه چهار لیتری اسید برداریم بریزیم رو صورت این و اون.

گوووور باباش که رفت یکی دیگه رو گرفت.

چنان با گذر زمان فراموش کنی و خدا یکی از بهترین بنده هاشو سر راهت قرار میده.

عاقل باش و این افکار رو تو سرت پرورش نده

با حرف اسی خیلی مخالفم واقعا احمقانس

ولی واقعا چرا میگید زنش چ گناهی داره؟ واقعا فقط مردا کرم دارن؟ اگ چیزی باشه مقصر هردوطرف هستن

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

میدونستی اگه این کارو کنی بگیرنت 

قانونش اینه تو هم همونجوری و در همون حد قصاص بشی؟

یعنی اگر با اسید کاری کنی خودتو میگیرن باهات همون کارو میکنن ...

بسپار به خدا این فکرارو هم نکن عواقب خوبی نداره 

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱