2777
2789
عنوان

بچه ها مامانم چرا اینجور میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 42 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😐بگو بچه نمیارم تا مجبور نشم با امثال شما آشناش کنم

اینطور نگفتم ولی گفتم دلم نمیخواد بچم کتک خوردن مامانش تحقیر مامانش رو ببینه با بچم مثل تو رفتار نمیکنم غرورش رو خورد نمیکنم جلو هرکس و ناکس لهش نمیکنم چیزی نگفت

یشب برا خواهرت بمون مادرت مشکل اعصاب نداره؟چون من دوقطبی ام خیلی وقتا ناخواسته همه رو رنجوندم ولی م ...

عزیزم جسارت نباشه شما قرصی چیزی هم بهتون  دادن مثلا اسم قرص هارد بهم میگید  اگر قرص دارید

حس میکنم مادر شوهر منم همین مدلیه

عزیزم جسارت نباشه شما قرصی چیزی هم بهتون دادن مثلا اسم قرص هارد بهم میگید اگر قرص داریدحس میکنم ما ...

دپاکین اس سیتالوپرام  ریسپیدن رو قطع کردن 

بوپروپیون 

قبلا همه جور قرصی دادن از فلووکسامین  گرفته تا اسنترا 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

دپاکین اس سیتالوپرام ریسپیدن رو قطع کردن بوپروپیون قبلا همه جور قرصی دادن از فلووکسامین گرفته تا ا ...

من مادر شوهرم یهو شرو میکنه فحش دادن

یبارم زن دایی شوهرم رو با چماق محکم زده حالش بد شده بردن بیمارستان کلا مادر شوهر من ادم سمی هست

من مادر شوهرم یهو شرو میکنه فحش دادنیبارم زن دایی شوهرم رو با چماق محکم زده حالش بد شده بردن بیمارست ...

ن من کسی رو نزدم 

ولی پرخاشگری  دارم 

خودمو زدم 

خودکشی هم دوبار سابقه دارم 

الان دوساله به ثبات رسیدم  روانپزشکم مشهدیه  و ازش راضیم

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا