2777
2789
عنوان

دوستم رو دعوت کردم پشیمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 27 پست
منم سر تولد دوستم خیلی حرص خوردمواقعا ارزششو نداشت اون همه خودمو بندازم تو زحمتاز همون روز دیگه باها ...

نه من بهش گفته بودم فقط با تو میشم می‌خوام کنار تو باشم 

ولی خب انگار خواسته زیادی بوده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تولدت مبارک عزیزم بهترین ها نصیبت❤

مرسیبی گلم 🌸 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خیلی برات مهمه به نظرم یکم صبر کن اگر کلا دیدی کاری نکرد

آخه معمولا به کسی نمیگم و یا تنهام یا کنار همسرم 

امسال اون نتونست باشه 

اصلا دوست و رفیق چیه

همینو بگو ولی خب اشتباه کردم 

فدات❤

خدا نکنه ❣️

تولدت مبارک.دوست واینا فایده نداره.ادم باید باخانوادش باشه..من که دوران دانشگاهم دوست بودیم و هم اتاقی وبعدش گذاشتمشون کنار باهیشکی رابطه ندارم.باخانوادم و همسرم.غریبه غریبه اس.

آدم درون گرایی هستش

درونگرایی رو با بی شعوری یکی نکنید 

تابستون تولد دوستم رفتم کادو بردم 

امسال منو چندبار بعد تولدم دید فق یه تبریک خشک و خالی گف، بعد دید همه عکسمو استوری کردن رف یه عکس خیلی زشت ازم استوری کرد که بارها گفتم من از این عکسم بدم میاد منو هم تگ کرد نه کادویی نه چیزی 

یه ادم که خانوادش تربیتش نکردم اداب و معاشرت بلد نیس رو با درونگراییش یکی نکنید 

ادم بخاد میکنه 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

تولدت مبارک

مرسی گلم 🌹